Hvordan Skadesløsholdes For Skade Under CASCO

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skadesløsholdes For Skade Under CASCO
Hvordan Skadesløsholdes For Skade Under CASCO

Video: Hvordan Skadesløsholdes For Skade Under CASCO

Video: Hvordan Skadesløsholdes For Skade Under CASCO
Video: Völuspá (17-18) по-древнескандинавски | Old Norse 2024, Mars
Anonim

I dag er bilforsikring en allestedsnærværende og massiv prosedyre, siden moderne forhold ikke tillater bare å stole på kjøreferdigheter og respons. Det er nødvendig å vurdere de forskjellige omstendighetene som dekkes av CASCO-forsikring. I tilfelle skade, er det nødvendig å bevise rettighetene dine riktig for å kompensere reparasjonen i sin helhet.

Hvordan skadesløsholdes for skade under CASCO
Hvordan skadesløsholdes for skade under CASCO

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk om du har mottatt fra trafikkpolitiet alle nødvendige dokumenter som bekrefter ulykken som skjedde. Det må være et sertifikat for FTP og en kopi av protokollen og en løsning på en administrativ lovbrudd eller en avgjørelse om nektelse av å innlede saksbehandling. Sertifiser kopier av disse dokumentene hos en notarius. Det anbefales ikke å gi originaler til et forsikringsselskap.

Steg 2

Få en kopi av forsikringsselskapets dokument som bestemmer skademengden i henhold til deres ekspertise. Dette kan være en beregning av kostnadene ved reparasjoner, en beslutning om å gjøre opp et tap, et forsikringskrav eller annet oppgjørsdokument. I noen tilfeller leverer ikke forsikringsselskapet disse dokumentene, derfor er det nødvendig å skrive en skriftlig forespørsel om utstedelse til navnet på foretakssjefen og sende den med anbefalt post med en liste over vedlegg og kvittering for kvittering. Lagre alle kvitteringer og kvitteringer som bekrefter innsending av denne forespørselen.

Trinn 3

Sjekk de medfølgende dokumentene for erstatning for skade under CASCO. Hvis du ikke er enig i reparasjonskostnadene, kan du kontakte en spesialisert takstorganisasjon. Inngå en skadevurderingsavtale. Enig om tidspunktet for inspeksjonen av bilen som er involvert i en ulykke. Gi forsikringsselskapet beskjed tre virkedager i forkant av den kommende vurderingen. Motta fra vurderingsfirmaet et akseptbevis for de utførte taksttjenestene og en kvittering for betaling for tjenestene.

Trinn 4

Samle hele pakken med dokumenter relatert til ulykken og vurderingen. Skriv kravet ditt før prøven i duplikat. Et eksemplar blir gitt til forsikringsselskapet, og på det andre må dets ansatte sette et merke for at han mottok en dokumentpakke.

Trinn 5

Du kan også sende det innsamlede materialet med anbefalt post med en liste over vedlegg. Kravet må spesifisere tidsrammen som forsikringsselskapet må ta en avgjørelse på din forespørsel. Hvis det ikke er noen reaksjon på dine krav, kan du trygt inngi et krav i retten.

Anbefalt: