Hvordan Finne Distributører

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Distributører
Hvordan Finne Distributører

Video: Hvordan Finne Distributører

Video: Hvordan Finne Distributører
Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Kan
Anonim

Nøkkelen til suksessen til enhver nettverksvirksomhet er å finne aktive, driftige distributører. De markedsfører, annonserer og selger produkter, og bedriftseiere jobber mindre hvert år og gir god fortjeneste. En god distributør-leder er i stand til å organisere en vellykket struktur som vil fungere for deg.

Hvordan finne distributører
Hvordan finne distributører

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du finne en ledende distributør som kan bygge et stort salgssystem under. Ditch drømmene om at en ideell distributør vil fungere for deg, vær fornøyd med en liten belønning, og du kan allerede ikke gjøre noe i det hele tatt. Å finne en nøkkeldistributør leter etter en partner, og du bør vite hva du kan tilby ham i bytte mot aktivt arbeid.

Steg 2

Det viktigste er å kunne interessere en person i deres arbeid. Distributøren din må ha en personlig eierandel i suksessen til din virksomhet - først da vil han jobbe med full styrke. Unge mennesker uten erfaring er klare til å jobbe for bonuser, gaver, små prosentandeler av salget, men en god spesialist vil neppe godta slike forhold.

Trinn 3

Hvis du bestemmer deg for å lage et bredt salgsnettverk, kan du plassere annonser på jakt etter distributører i forskjellige kilder. Det er effektivt å søke etter partnere gjennom media: aviser, radio og TV. Du kan legge ut ledige stillinger på oppslagstavler og nettsteder med arbeid på Internett. Annonser på gaten på overfylte steder er også effektive: ved bussholdeplasser, ved inngangsdører, på stands med kunngjøringer. Noen av menneskene som svarte på annonsene vil bli eliminert, men noen vil forbli og vil samarbeide med deg og gi deg fortjeneste.

Trinn 4

Tenk på hvordan du kan motivere potensielle distributører. Husk at mange mennesker allerede er desillusjonert over nettverksvirksomheten og foretrekker å jobbe for en liten, men garantert lønn. Du kan tilby gaver, bonuser, produktrabatter, verdensreiser og andre muligheter. Historier om ekte mennesker som har oppnådd suksess i nettverksvirksomheten er effektive. Det er også viktig å få folk som reagerte på å tro på produktene dine, i deres høye kvalitet, i verdien for alle. Å distribuere gode produkter er enklere og morsommere enn produkter av lav kvalitet.

Trinn 5

Når du snakker med folk om å starte en virksomhet som distributør, prøv å være ærlig, ikke lovende fjell av gull, men gi håp om suksess. Når alt kommer til alt, uten å ha mottatt det lovede, vil ikke personen forlate deg snart, men også spre rykter som er ødeleggende for selskapet. Vær ærlig med partnerne dine! Tenk på hvordan du kan hjelpe disse menneskene, hva du kan gi dem, og du vil få det du vil selv.

Anbefalt: