Hvordan åpne Din Egen Private Skole

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Din Egen Private Skole
Hvordan åpne Din Egen Private Skole

Video: Hvordan åpne Din Egen Private Skole

Video: Hvordan åpne Din Egen Private Skole
Video: Grinch versus sirenehode! grinch school, hvem skal bestå eksamen?! 2024, April
Anonim

Å åpne en privat skole er ikke den mest innbringende forretningsideen, men en givende. Ofte åpnes private skoler av foreldre primært for sine barn og deres jevnaldrende, fordi de er misfornøyde med kvaliteten på utdanningen i offentlige skoler.

Hvordan åpne din egen private skole
Hvordan åpne din egen private skole

Bruksanvisning

Trinn 1

Å åpne en privat skole vil kreve en ganske stor investering. Disse investeringene vil gå mot følgende:

1. leie av et stort rom, praktisk for trening.

2. renovering av dette rommet og oppretting av komfortable læringsforhold (kjøp av nødvendige møbler, utstyr).

3. lønn til lærere.

4. registrering av en juridisk enhet.

5. annonsering.

6. nettsted.

Steg 2

Hovedpoenget når du åpner en privat skole er å skaffe lisens for utdanningsaktiviteter. Det mottas i de statlige utdanningsmyndighetene til de russiske føderasjonens bestanddeler. For Moskva er dette Moskvas utdanningsdepartement. For å få en lisens, må du utarbeide dokumentene som er oppført på instituttets nettsted

Trinn 3

Hvis du ser på listen over dokumenter som må leveres for å få lisens, blir det klart at det å åpne en privat skole er en veldig lang og møysommelig prosess. Tross alt vil en lisens kun utstedes til de som allerede har en stab av lærere, har et bemanningsbord, samlet konklusjonene fra organene som utøver brannslokking og sanitær-epidemiologisk tilsyn, og mye mer. Derfor begynner forberedelsene for å skaffe lisens med opprettelsen av en juridisk enhet, valg av kvalifisert personell, leie og forberedelse av lokaler til skolen og utarbeidelse av læreplaner.

Trinn 4

Allerede på scenen med å samle dokumentene som er nødvendige for å få lisens, kan du begynne å tiltrekke kunder - studenter til en privat skole. Enhver annonse vil gjøre for dette, samt opprette et nettsted der foreldre og studenter kan lære alt om den nye skolen. Det skal huskes at det viktigste kriteriet når du velger en skole for et barn, selvfølgelig er dets rykte, så du kan knapt forvente at mange søkere umiddelbart kommer til en ny skole.

Trinn 5

Til å begynne med vil jungeltelegrafi være en god annonse for din private skole - bare fortell vennene dine som har barn at du planlegger å åpne en privat skole, rekruttere de beste lærerne til det, og se etter nye tilnærminger til undervisningen. De kan bli dine første kunder og skape et godt omdømme for skolen.

Anbefalt: