Hvordan åpne En Drosjetjeneste

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Drosjetjeneste
Hvordan åpne En Drosjetjeneste

Video: Hvordan åpne En Drosjetjeneste

Video: Hvordan åpne En Drosjetjeneste
Video: Taxibeat Sjåfør - Hvordan fungerer Taxibeat appen 2024, April
Anonim

Hvis du bestemmer deg for å åpne en drosjetjeneste, har du to alternativer. Den første er med biler som eies av organisasjonen. Dette er en mer komplisert og kostbar metode. Det andre er å åpne kun kontrollrommet og ta imot sjåfører med egne biler. Dette er en enklere og raskere måte med mindre risiko. Mange gründere har valgt det i det siste.

Hvordan åpne en drosjetjeneste
Hvordan åpne en drosjetjeneste

Det er nødvendig

  • -program for arbeid med bestillinger;
  • -program for sjåførenes arbeid;
  • -rom;
  • - hytter for utsendere;
  • -datamaskiner;
  • -telefoner;
  • -CCTV.

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne et selskap. Det er bedre å registrere et privat foretak som tilbyr informasjonstjenester. I organisasjonens charter, oppgi så mange forskjellige typer aktiviteter som mulig. Dette kan være nødvendig hvis forsendelsesideen din ikke bærer frukt eller for å utvide listen over tilbudte tjenester.

Steg 2

Bestem deg for i hvilket program ordrene skal aksepteres. Valget deres er ganske stort, det er ikke nødvendig å kontakte programmerere og bestille skrivingen. Dette programmet skal vise all nødvendig informasjon. Datoen for samtalen, kostnaden for bestillingen, ruten, ankomsttidspunktet for bilen, operatøren som tok bestillingen, sjåføren som fullførte bestillingen, bilens merke og mye mer. Test flere varianter av programmer før du setter deg på en.

Trinn 3

Det vil være bedre om programmet distribuerer ordrer mellom drivere og sender SMS-varsler til klienten. Programmet trenger ikke å være komplisert. Fordel rettighetene til å jobbe i det for forskjellige ansatte. For eksempel skal en avsender ikke få lov til å endre en fullført ordre. Men situasjonene er forskjellige. Derfor må alle handlinger være tillatt for en eller to ansatte.

Trinn 4

Ikke bruk walkie-talkies, det er ulønnsomt og upraktisk. Finn og kjøp et program for drivere der de kan jobbe. Dette programmet må installeres på en mobiltelefon. I det må sjåførene utføre flere grunnleggende handlinger. Gå på linjen, sjekk inn på utsalgsstedet, bekreft bestillingen, jobb med den, gå av linjen. Med dette programmet vil du spare mye tid og penger.

Trinn 5

Velg et kontor og utstyr det til jobben. Ett rom skal være for utsendere. Hvis du planlegger å utvikle en virksomhet, gjør den stor, installer separate hytter for utsendere. Ta med hver enkelt til en telefonlinje. Det er bra hvis det er mulig å installere videoovervåking. I fremtiden vil dette hjelpe deg med å kontrollere arbeidet deres.

Trinn 6

Ansett personale. Selv for en ekspedisjonstjeneste uten din egen bilpark, trenger du noe personale. Husk å ansette en regnskapsfører, du kan komme. Adopter en Dispatcher Service Manager, Human Resources Officer, Marketer, Driver Relations Officer, System Administrator. Det er bedre å utføre regissørfunksjonen selv først.

Trinn 7

For første gang kan du bare ta 4 sendere. Be folk uten arbeidserfaring å intervjue og lære dem selv. Gjør 4 skift, en person i hvert skift. Gjør dem til en skiftplan. Lær å jobbe med programmet.

Trinn 8

Annonser ansette drivere med private biler. For første gang er det bedre å gjøre sparsomme forhold. For eksempel en liten prosentandel for hver fullførte ordre. Nå vil du ikke kunne gi dem arbeid, så det er bedre å ikke tildele en daglig eller ukentlig avgift. Skriv en formell avtale med sjåførene for å tilby informative tjenester. Last ned programmet til telefonen og lær hvordan du kan jobbe med det.

Trinn 9

Bestem deg for tariffer. For første gang skal de være lave. Begynn å annonsere om taxi. Bedre å velge enkle og rimelige alternativer. For eksempel reklame på Internett, distribusjon av rabattkuponger eller flygeblad.

Trinn 10

Ikke forvent et overskudd de første månedene. Drosjevirksomheten er veldig spesifikk. I beste fall vil du i løpet av 5-6 måneder kunne nå nivået av selvforsyning. Øk annonseringsvolumet og samarbeid med sjåfører. Hvis de ikke betjener kundene godt, vil antall bestillinger ikke øke. Forbedre kvaliteten på tjenestene dine hver måned. Det er bedre å tiltrekke seg kunder ved dette, og ikke ved dumping eller gratis turer.

Anbefalt: