I Enkle Ord Om Dropshipping

I Enkle Ord Om Dropshipping
I Enkle Ord Om Dropshipping

Video: I Enkle Ord Om Dropshipping

Video: I Enkle Ord Om Dropshipping
Video: 👀 Что нужно знать перед дропшиппингом 2024, Kan
Anonim

Dropshipping er en type online virksomhet som gir gode inntekter. Hvis du er en god programmerer eller en god arrangør, så er denne virksomheten noe for deg.

I enkle ord om dropshipping
I enkle ord om dropshipping

Hele poenget er at kjøperen bestiller via Internett, betaler for det, du, som mellommann, mottar en prosentandel av dette produktet, bestiller varene fra leverandøren til kjøperens adresse, og her slutter arbeidet ditt.

Hvis vi ser videre, påtar leverandøren seg plikten til å sende ordren for behandling og deretter videresende den til kjøperens adresse.

Hvorfor er denne virksomheten god? Ja, det faktum at det nesten ikke er behov for investeringer, bortsett fra en datamaskin, en telefon for forhandlinger med leverandører og et par tusen rubler for å markedsføre det opprettede nettstedet og annonsere for salg av et bestemt produkt.

Før du begynner å utvikle deg i denne virksomheten, er det nødvendig å grundig analysere alle markeder for alle typer varer. Uten god analyse kan du tape tid, og til og med litt penger.

Faktisk er dropshipping en vanlig nettbutikk, men den eneste forskjellen er at salg av varer skjer direkte fra leverandøren.

En dropshipper, som det nå er vanlig å ringe en person som selger varer over Internett, er et mellomledd mellom en kjøper og en leverandør. Hans ansvar inkluderer å vedlikeholde nettstedet, annonsere det, markedsføre det, gjøre det populært, godta bestillinger fra potensielle kunder og overføre all data til leverandøren. Resten av problemene med pakking, emballering, levering av varene avgjøres av eieren av varene.

La oss vurdere et av eksemplene på salg av herreklokker av et bestemt merke. Du finner den mest lønnsomme leverandøren for deg selv, som tilbyr den laveste prisen for dette produktet, ring, skriv av med ham. Leverandører er vanligvis villige til å arrangere samarbeid.

Dropshipper setter kostnadene for varene selv, og priser den etter eget ønske. Det viktigste er ikke å gå overbord med prisen, ellers vil kjøperen passere.

Det er selvfølgelig ulemper ved denne virksomheten:

1) Kunden er knyttet til deg, så med lav leveringshastighet vil alle støtene falle på deg, noe som kan påvirke bildet ditt.

2) Før du starter samarbeid med noen av leverandørene, må du sørge for kvaliteten på varene.

3) Typen og emballasjen til de sendte varene kan også skade omdømmet.

Derfor, for å minimere all risiko, er det nødvendig å studere alt på forhånd, gjøre deg kjent med alle fallgruvene og studere det juridiske rammeverket.

Anbefalt: