Hvorfor Er Det Bedre å Jobbe For Deg Selv

Hvorfor Er Det Bedre å Jobbe For Deg Selv
Hvorfor Er Det Bedre å Jobbe For Deg Selv

Video: Hvorfor Er Det Bedre å Jobbe For Deg Selv

Video: Hvorfor Er Det Bedre å Jobbe For Deg Selv
Video: Hva betyr egentlig samtykke? Hør Jonis Josef forklare 2024, April
Anonim

Mange studenter mener at det er på tide å få jobb etter endt utdanning. Men det er en annen måte - å starte din egen virksomhet, det vil si å jobbe for deg selv. Dette er mye mer fordelaktig, og det er mange grunner til denne avgjørelsen.

Hvorfor er det bedre å jobbe for deg selv
Hvorfor er det bedre å jobbe for deg selv

Hvis du er eieren, er det ingen andre enn du som må bestemme hva du skal gjøre med overskuddet. Når du jobber for noen, går en stor del av inntekten til lønnene til ledelsen din og eierne av selskapet.

De som jobber for utleie, betales kun for å utføre sine plikter i 8 timer om dagen. Men når du jobber for deg selv, betaler du for all tiden din, det vil si 24 timer i døgnet! Du kan starte forretningsprosesser som gir langsiktig fortjeneste, tjener penger på ideer eller hvordan produktet eller tjenesten din vil bli solgt i fremtiden. For eksempel er dette en investering, inntekter fra nettstedet eller noe sånt.

Du angir størrelsen på lønnen din selv. Du ser på effektiviteten i bedriften din, vurderer den og angir din egen lønn. Du trenger ikke lenger å overbevise ledelsen om at dine innovasjoner innen ledelse har gitt et så godt resultat for selskapet at lønnen kunne ha blitt hevet. Nå er det bare du som bestemmer hvor mye du får, samt når. Du trenger ikke lenger vente på lønn eller forskuddsbetaling.

Du bestemmer kursen som selskapet vil følge. Det hender ofte at en person på jobben er misfornøyd med sitt lederskap, ettersom han mener at han ikke har lov til å vise sine evner og evner fullt ut, hindrer hans utvikling og ikke aksepterer hans ideer. Hvis du jobber for deg selv, kan ingen hindre deg i å implementere din egen plan.

Du vil få praktisk kunnskap om økonomisk uavhengighet. Livserfaringer er av forskjellige slag. For eksempel får du kunnskap om hvordan du best gjør ting i spesialiteten din på jobben. Men hvis du har din egen virksomhet, vil den tilegnede kunnskapen være annerledes: hvordan organisere virksomhet for å være økonomisk uavhengig. Du lykkes kanskje ikke alltid med alt, men over tid vil du finne din egen strategi for å opprettholde virksomheten for å tjene og hvile så mye du trenger.

Mange tror at å være ansatt er mye tryggere økonomisk enn deres egen virksomhet. I virkeligheten kan arbeidsgiveren alltid si deg opp. Selskapet kan gå i stykker. Den økonomiske krisen kan gi deg arbeidsledig. Men når du jobber for deg selv, har du ansvaret for virksomheten. Selvfølgelig kan du selvfølgelig ikke forsikre deg mot alt, men siden du er ved roret, kan du i større grad stole på deg selv.

Det er du som bestemmer ansattes kontingent. Den selvstendige næringsdrivende har ingen rett til å bestemme hvem av kollegene som kan samarbeide med ham og hvem som ikke kan. I tillegg må det være kleskode, bedriftskultur og andre begrensninger som kan forstyrre deg. Hvis du jobber for deg selv, så har du uavhengighet, setter du reglene som skal vedtas i din bedrift.

Anbefalt: