Hva Er Webmoney ID

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Webmoney ID
Hva Er Webmoney ID

Video: Hva Er Webmoney ID

Video: Hva Er Webmoney ID
Video: Как получить формальный аттестат WebMoney? 2024, April
Anonim

WebMoney Transfer ("WebMoney") er et elektronisk oppgjørssystem, som er definert på det offisielle nettstedet som "et internasjonalt oppgjørssystem og et miljø for å gjøre forretninger på Internett." Dens eier og administrator er WM Transfer Ltd (London). Ved registrering i WebMoney-systemet får hver bruker en unik tolv-sifret WM-identifikator (WMID).

Hva er webmoney ID
Hva er webmoney ID

Registrering i "WebMoney" -systemet, innhenting av en identifikator

Hver bruker mottar en WM-identifikator (WMID) ved registrering i WebMoney-systemet. WMID er en unik tolvsifret numerisk sekvens. WebMoney ID er ikke hemmelig informasjon, den kan rapporteres til motparten. Ofte blir det bedt om å sjekke sertifikatet eller fraværet av krav til lommeboken. WMID kan også brukes til å sende / motta WebMoney-kontoer, sende meldinger via WM-post, bruke gjeldstjenesten, etc.

Identifikatoren er ikke en forutsetning for å motta midler; de kan bare overføres til WM-vesker knyttet til WMID.

For å opprette en konto i systemet og få en webpenger-identifikator, må du gå til det offisielle nettstedet til systemet og klikke på "Registrer" -knappen. For å registrere deg, må du fylle ut et skjema med et mobilnummer. Du trenger bare å oppgi gyldige numre som systemet vil sende SMS med en bekreftelseskode til. Da må du oppgi dine personlige data.

Personopplysninger kan importeres fra de mest populære tjenestene - Google, Yandex, FaceBook, Twitter, etc. Systemet sender deretter registreringskoden til den angitte postkassen. En annen registreringskode kommer til mobilnummeret. Bekreftelseskoden må legges inn i det tilsvarende feltet i registreringsskjemaet. Da bør du komme med et passord for WMID. Etter at du har angitt passordet og lagt inn captcha, er kontoregistreringen fullført, deltakeren mottar sin WebMoney-identifikator (WMID).

Passordet skal være så komplisert som mulig.

WebMoney lommebøker

Etter å ha mottatt identifikatoren, kan brukeren opprette det nødvendige antallet lommebøker. WebMoney-lommeboken har en bokstav som angir typen og et 12-sifret nummer som ikke samsvarer med identifikatoren. Ved registrering i WebMoney-systemet har hver deltaker tilgang til den enkleste måten å administrere WMID i systemet - WebMoney Keeper MINI. Denne versjonen av Keeper lar nybegynnere bli kjent med systemet og deretter bytte til en fullt funksjonell versjon med alle lagrede data.

For å bli kvitt noen økonomiske restriksjoner i systemet, anbefales det å koble til WebMoney Keeper Classic. Den finnes på det offisielle WebMoney-nettstedet i delen "Nedlastinger". For å arbeide med nettsteder som bruker betalingssystemet WebMoney, må du også installere systemets rotsertifikat. Når du installerer WM Keeper Classic, gjøres dette automatisk. Keeper Classic kommer også med WebMoney Advisor-applikasjonen, som informerer WM-brukere om omdømmet til noen nettsteder.

Anbefalt: