Hvordan Overføre Penger Til Yandex Lommebok

Hvordan Overføre Penger Til Yandex Lommebok
Hvordan Overføre Penger Til Yandex Lommebok

Video: Hvordan Overføre Penger Til Yandex Lommebok

Video: Hvordan Overføre Penger Til Yandex Lommebok
Video: Обязательно положите это в кошелек, деньги будут уже завтра 2024, April
Anonim

Til dags dato har mange Internett-brukere allerede verdsatt alle fordelene med Yandex-penger. De er praktiske for å betale for kjøp i nettbutikker som støtter dette betalingssystemet. Samtidig står mange brukere overfor problemet med å overføre penger til en Yandex-lommebok. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg på hvilke måter du kan løse dette problemet.

Yandexdengi
Yandexdengi

Det er mange måter å fylle på Yandex-lommeboken din. Noe av det enkleste er å fylle på via et Visa- eller MasterCard-bankkort. Maksimumsbeløpet for en enkelt overføring er 15 000 rubler. Påfyll kan gjøres fra Yandex-kontoen din. Ved overføring må du oppgi kortnummeret, gyldighetsperioden, eierens navn og CVV-koden som er angitt på baksiden av kortet. Ulempen med denne metoden er at en kommisjon på 49 rubler belastes for hver overføring.

For kontohavere i Alfa Bank og Otkritie Bank er det spesielle vilkår for å overføre penger til en Yandex-lommebok. Ingen gebyrer belastes fra dem. Imidlertid er omvendte transaksjoner for å overføre penger fra Yandex til en bankkonto underlagt en 3% provisjon.

Det er veldig praktisk å fylle på e-lommeboken din via minibankene i Sberbank. Videre aksepteres plastkort fra alle banker for betaling. Den maksimale daglige grensen for denne metoden er 10 000 rubler. Ingen kommisjon belastes.

Hvis du er klient i en stor bank og har en personlig konto i internettbanken, kan du fylle på Yandex-lommeboken direkte derfra. Vilkårene for overføringen er forskjellige, så størrelsen på provisjonen og kredittperioden må bli funnet separat fra representantene for banken du er klient for. I de fleste tilfeller er provisjonen for en slik overføring 0%, og midler krediteres øyeblikkelig.

Du kan også fylle på lommeboken kontant, for eksempel gjennom en betalingsterminal. Provisjonens størrelse kan variere sterkt avhengig av terminalens eier og varierer fra 0 til 10%. Begrepet for kreditering av midler kan også variere, fra noen få minutter til en dag.

Du kan blant annet overføre penger til Yandex-lommeboken på salgskontorene til betalingssystempartnerne, som er: Euroset, Svyaznoy, DIXIS, MTS, Alt Telecom, Banzai, etc. Det er best å sjekke størrelsen på provisjonen og overføringsperioden direkte på salgskontoret.

Penger kan også overføres via en bankfilial eller et overføringssystem som Unistream, KONTAKT eller til og med Russian Post. I tillegg kan du overføre penger fra WebMoney-lommeboken. Imidlertid er disse metodene mindre populære fordi de er forbundet med noen vanskeligheter. For eksempel, for å overføre penger fra Yandex-lommeboken til WebMoney og omvendt, må du ha identifikasjon i det første betalingssystemet og et bekreftet sertifikat i det andre.

Som du ser, er det mange måter å overføre penger til en Yandex-lommebok, slik at alle kan velge det mest praktiske alternativet for seg selv. I tillegg er dette betalingssystemet i stadig utvikling og utvider partnernettverket, så det bør forventes at etterfylling av lommeboken blir mer og mer enkel og praktisk.

Anbefalt: