Hvordan Overføre Penger Fra Webmoney Til Yandex.Money

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre Penger Fra Webmoney Til Yandex.Money
Hvordan Overføre Penger Fra Webmoney Til Yandex.Money

Video: Hvordan Overføre Penger Fra Webmoney Til Yandex.Money

Video: Hvordan Overføre Penger Fra Webmoney Til Yandex.Money
Video: Как перевести деньги с Яндекс Деньги на Вебмани (С Yandex Money на Webmoney) 2024, April
Anonim

Nylig får elektroniske penger mer og mer popularitet, ved hjelp av hvilke du kan betale for forskjellige tjenester og varer. I Russland er de mest kjente betalingssystemene Webmoney og Yandex. Money. Ved å bruke lommebøker for disse tjenestene kan du møte behovet for å overføre penger mellom dem.

Hvordan overføre penger fra Webmoney til Yandex. Money
Hvordan overføre penger fra Webmoney til Yandex. Money

Det er nødvendig

  • - konto i Yandex. Money;
  • - en lommebok i Webmoney.

Bruksanvisning

Trinn 1

Søk om et formelt eller høyere pass i Webmoney-systemet. Dette er en forutsetning for å overføre midler til andre betalingssystemer. Gå til Webmoney Transfer Attestation Center ved hjelp av lenken https://passport.webmoney.ru/. Logg deg på systemet. Fyll ut et skjema med passdata, og last deretter opp kopier av passsidene og TIN-koden. Moderatoren vil sjekke informasjonen og informere deg om oppgraderingen til det formelle sertifikatnivået.

Steg 2

Identifiser Yandex. Money-kontoen din. For å gjøre dette, følg lenken https://money.yandex.ru/security/identification/ og følg instruksjonene. På et eller annet tidspunkt vil systemet be deg om å laste ned en elektronisk versjon av identitetsdokumentene dine. Du kan bruke de samme filene som ble sendt for sertifisering til Webmoney.

Trinn 3

Sammenlign dataene du skrev inn i begge betalingssystemene. De må matche, ellers vil du ikke kunne overføre penger. Gjør passende justeringer.

Trinn 4

Koble Webmoney og Yandex. Money lommebøkene. Last ned lenken https://banks.webmoney.ru/ og gå til delen "Kontooperasjoner". Her må du velge "Yandex. Money" -menyen. Skriv inn Yandex-kontonummeret ditt og klikk på "Link" -knappen. Systemet vil gi deg en bekreftelseskode, som må legges inn i den aktuelle delen i Yandex. Money-systemet. Etter å ha utført denne prosedyren, vises et ikon med en koblet lommebok i hver tjeneste.

Trinn 5

Åpne Webmoney Keeper og velg en rubel lommebok. Klikk på den med høyre museknapp og gå til elementet "Overfør WM til den tilknyttede kontoen". Velg Yandex. Money-lommeboken, skriv inn overføringsbeløpet og klikk på Send-knappen. Husk at det er en grense for mengden overføring av midler til en slik operasjon, som avhenger av din BL.

Anbefalt: