Hvordan Beskytte Deg Mot Lommetyver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beskytte Deg Mot Lommetyver
Hvordan Beskytte Deg Mot Lommetyver

Video: Hvordan Beskytte Deg Mot Lommetyver

Video: Hvordan Beskytte Deg Mot Lommetyver
Video: Զումախմություն.մեթոդներ՝ Նշում վերցրեք և +1. Խոսնակ՝ Վարդինե Թագակչյան 2024, April
Anonim

Når du reiser, er det alltid en risiko for å miste eiendelene dine på grunn av lommetyver. For å unngå slike problemer, må du vite hvordan disse svindlerne fungerer.

Hvordan beskytte deg mot lommetyver
Hvordan beskytte deg mot lommetyver

Arbeid i grupper

Kanskje du trodde at lommetyver går alene. Dette er ikke sant. Ofte jobber tyver i grupper. En person distraherer en forbipasserende med et spørsmål, eller så å si ved et uhell søl væske på ham, mens den andre stjeler penger.

Områder med høy trafikk

Det er lett for lommetyver å stjele på overfylte steder. Her forventer alle en kollisjon, så de vil ikke ta hensyn til lette støt eller berøring.

Lommetyver venter på at du blir distrahert

Lommetyver leter ofte etter ofre på travle steder der transport stopper. Turister som kommer til byen for første gang trenger tid til å orientere seg. Lommetyver bruker disse øyeblikkene.

Transport er ikke trygt

Du tenker kanskje at hvis du kommer på transporten, så kan du slappe av. Dette er ikke sant. Det er alltid fare for tyveri på en overfylt T-bane. For eksempel kan en person som står ved siden av deg ikke ved et uhell kollidere med deg, kanskje han ønsket å komme i lommen.

Historiske landemerker

Lokalbefolkningen besøker sjelden slike steder, men turister er der hele tiden. Svindlere elsker å være der, fordi reisende garantert vil ha verdifulle ting og mye penger.

Skille seg ut

Det er en stereotype at klær forråder turister. Det er sant. Denne faktoren tiltrekker svindlere. Ikke prøv å kle deg, heller kle deg som lokalbefolkningen.

Å være for redd for tyveri

Selvfølgelig er det viktig å være oppmerksom og ikke ta med verdifulle ting, men ikke vær for redd for tyveri, dette vil gjøre deg mer sårbar.

Byer med lommetyver

Kanskje har tre byer de ledende posisjonene når det gjelder risikoen for ran: Roma, Barcelona og Praha. Imidlertid bør denne faktoren ikke hindre deg i å dra dit.

Holde oversikt over lommeboken

Lommetyver vil ikke ha enkle mål, men lukrative turister. Derfor skal du ikke vise alle pengene dine, ikke telle en smule penger i vanlig syn.

Digital tyveri

Det ser ut til at den beste måten å beskytte mot tyveri av penger er å betale med kort. Lommetyver har imidlertid tilpasset seg dette også. De venter på at du skal trekke ut kortet for å ta et høyoppløselig bilde av det med et kamera.

Dra nytte av vennlighet

Lommetyver vet at mange mennesker vil hjelpe, så de spiller på det. En lommetyv slapp for eksempel noe, en forbipasserende tilbyr å hjelpe til med å samle det, og på dette tidspunktet bruker en annen tyv muligheten til å stjele noe.

Suvenirer

Turister kjøper suvenirer til seg selv og vennene sine og legger vanligvis alt i en pose. Hvis denne vesken ikke har glidelås eller lås, kan enhver tyv ta varene som ligger på toppen.

Oppmerksomhet på situasjonen

Du må tydelig se hva som skjer rundt deg i området 15-30 meter og følge hver person som tar hensyn til deg.

Ikke legg i lommene

Å legge ting i frontlommene reduserer risikoen for tyveri; hvis du lar lommene være tomme, forsvinner risikoen helt.

Lyn som beskyttelse

Velg alltid poser med glidelås, noe som gjør det vanskeligere for lommetyver å stjele eiendelene dine. Ha alltid vesken over skulderen og hold fast i glidelåsen på overfylte steder. Så det vil være vanskelig for tyver å stjele noe.

Lure lommetyver

Hvis du må reise i T-banen, der kriminalitetsraten er høy, må du klargjøre en lommebok med utløpte kort. Det vil være som et ekstra distraksjonsobjekt. Hvis svindlere plager deg og krever penger, gir du dem bare denne lommeboken.

Ting mot tyver

Kjøp spesielle jeans med dype lommer. De har også hemmelige lommer der du kan legge verdisakene dine.

Ikke ta ting som kan bli stjålet

Ta bare det viktigste på turen, og hvis du skal gå en tur, er det nok å ta med deg identitetsdokumentet og litt penger.

Anbefalt: