Hvordan Handle Aksjemarkedene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Handle Aksjemarkedene
Hvordan Handle Aksjemarkedene

Video: Hvordan Handle Aksjemarkedene

Video: Hvordan Handle Aksjemarkedene
Video: Отзыв о столе с ручной регулировкой Handle и стуле-седле Gravitonus EzDuo 2024, Kan
Anonim

Å tjene penger på forskjellen i valuta og transaksjoner for kjøp og salg av verdipapirer blir en viss måte. Literate og intellektuelt utviklede mennesker prøvde seg minst en gang i rollen som en handelsmann. Handel på aksjemarkedene er absolutt interessant, men det krever seriøs forberedelse og dyp kunnskap, ikke bare og ikke så mye innen finans.

handel i aksjemarkeder
handel i aksjemarkeder

Bruksanvisning

Trinn 1

Enhver investor som utfører operasjoner i aksjemarkedet kan kontakte et selskap som tilbyr meglertjenester. Etter å ha inngått en avtale med et meglerselskap, på dine vegne, kjøper eller selger megleren verdipapirer på en børs eller en plattform spesielt designet for handel med verdipapirer; gir ut fortjeneste fra handelsvirksomhet med verdipapirer, samt utbytte som skyldes deg; gir den nødvendige informasjonen og en rapport om gjennomføringen av hver av dine bestillinger om å kjøpe eller selge verdipapirer. Dette er kanskje en av de sikreste måtene å spille i verdipapirmarkedet. Hvis du bestemmer deg for å drive en bedrift alene, kan du registrere deg på en handelsplattform som er praktisk for deg. Legg til det autoriserte beløpet på kontoen din og begynn å handle.

Steg 2

Gjør avtaler i mellom tre uker og tre måneder.

I en opptrend på kortsiktige prisfall, kjøp, og i en nedtrend på kortsiktige rally (vekkelser), selg.

Lukk å miste stillinger i tide, og hold lønnsomme stillinger så lenge som mulig.

Trinn 3

Bruk og plasser de riktige ordrene - beskyttende stopptap for å unngå unødvendige tap og optimalisere handelstaktikken din. Tenk på markedsstrategien din og hold deg til den strategien når du handler. Tenk på prinsippene for effektiv pengestyring når du handler i aksjemarkedene, mens du analyserer og studerer situasjonen, følger du fra den langsiktige analysetrenden til den kortsiktige trenden (diagram).

Trinn 4

Når du legger til stillinger, kan du prøve å følge følgende regler: - på hvert påfølgende nivå, bør antall stillinger være mindre enn på det forrige; - aldri legge til å miste stillinger. Følg taktikken til lønnsomme posisjoner; - plasser stop loss så nær som mulig prisen på den underliggende eiendelen, der opsjonsposisjonen verken er lønnsom eller ulønnsom (breakeven level). - Lukk først å miste posisjoner, og deretter lønnsomme.

Trinn 5

For å få en mer nøyaktig bestemmelse av øyeblikket for å komme inn og ut av markedet, bruk handelskartene for dagens dag (intradag). Prøv å ikke lytte til stemmen og rådene fra eksperter, som er fylt med pressen, ikke stol for mye på intuisjon og verdslig visdom.

Anbefalt: