Hvordan åpne En Gardinbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Gardinbutikk
Hvordan åpne En Gardinbutikk

Video: Hvordan åpne En Gardinbutikk

Video: Hvordan åpne En Gardinbutikk
Video: How to open curtains instantly 2024, Kan
Anonim

En gardinbutikk kan åpnes av både eieren av et syverksted og en gründer som ikke har sitt eget produksjonssted. I det andre tilfellet vil ethvert verksted du inngår en avtale med, utføre de originale designløsningene, og du trenger bare å stille ut ferdige prøver for visning, fra tid til annen til kundens hus.

Hvordan åpne en gardinbutikk
Hvordan åpne en gardinbutikk

Det er nødvendig

  • -rom for en butikksalong (fra 25 kvadratmeter);
  • - rom for et syverksted (fra 50 kvadratmeter);
  • -to eller tre symaskiner og en overlock;
  • -fem syersker for arbeid i verkstedet;
  • - en eller to gardedesignere;
  • - en eller to takfotsamlere med personbiler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn et passende sted for en gardinbutikk mens du prøver å komme vekk fra de vanlige løsningene, og legg til et element av kunstnerisk og uforutsigbar virksomhet. Salongen kan for eksempel utstyres som en flerromsleilighet, hvor hvert rom er innredet i en spesiell stil, med bruk av gardiner, selvfølgelig. For implementeringen av en slik idé er lokalene til en tidligere felles leilighet med suksessivt utskiftende rom av samme størrelse godt egnet.

Steg 2

Bestem deg for om du vil starte din egen produksjon av gardiner, eller outsource utførelsen av ordre for modellene dine til en tredjepartsprodusent. Hvis du fortsatt bestemmer deg for å organisere et verksted, leier du et rom med et område på 50-100 kvadratmeter og velger riktig utstyr. Du trenger flere universelle symaskiner og en overlock. For å betjene en gardinbutikk vil det være nok med fem syersker; du kan ty til hjelp av regulatorer eller elektrikere, om nødvendig, ved å ha kontakter fra flere påviste spesialister.

Trinn 3

Organiser arbeidet med kundene i salongbutikken din ved å velge en eller flere designere for arbeidet. De vil gi råd til butikkbesøkende, besøke kunder hjemme og ta de nødvendige målingene for å gjøre en bestilling. Andre ansatte bør installere gesimsen og henge ferdige gardiner - for dette formålet kan du ansette personer med personbiler på prisnivå. Tjenestene til en regnskapsfører, hvis du er redd for å gjøre din egen bokføring, kan bestilles fra et spesialisert selskap, i stedet for å ansette sikkerhetsvakter på heltid, er det bedre å organisere en konsollsikkerhet ved å inngå en avtale med en av de private sikkerhetsselskaper.

Anbefalt: