Hvordan Selge Programvare

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Programvare
Hvordan Selge Programvare

Video: Hvordan Selge Programvare

Video: Hvordan Selge Programvare
Video: Hvordan selge kryptovaluta billig, til din norske bankkonto! + Fordeler med Norwegian Block Xchange 2024, April
Anonim

De fleste private brukere som bruker programvaren bruker piratkopierte versjoner. Nylig har en mote for lisensiert programvare oppstått og fortsetter å vokse - det regnes som en god form for å ha et lisensiert produkt, og ikke en sprukket versjon. Situasjonen med juridiske enheter er fundamentalt annerledes - de har ikke noe annet valg enn å kjøpe lisensiert programvare. De er målgruppen din.

Hvordan selge programvare
Hvordan selge programvare

Bruksanvisning

Trinn 1

Definer målgruppen din blant juridiske enheter. Dette er alle selskapene som trenger å bruke programvaren din til sine daglige aktiviteter. Liste potensielle kunder med kommentarer til spesifikasjonen for den nødvendige programvaren.

Steg 2

Begynn å ringe. Ikke tilby klienten å kjøpe programvaren med en gang, inviter dem til å prøve prøveversjonen, slik at de for det første kan finne ut av flere datamaskiner eller en avdeling. Vert et gratis opplæringsseminar om hvordan du bruker programvaren din.

Trinn 3

Gi teknisk støtte til testteamet. Gi dem råd om spørsmål, foreslå de enkleste metodene for å løse problemer. Forklar absolutt alt som interesserer dem. Vær tålmodig. Husk at hele avtalen avhenger av hvor mye disse menneskene liker programvareproduktet ditt. Hvis du gir tilstrekkelig støtte, er det lett å selge hvilken som helst, selv den mest komplekse programvareløsningen.

Trinn 4

Ta deg tid det tar å ta en beslutning. Ikke forsink øyeblikket du tar en beslutning, men ikke rush. Angi på forhånd tidspunktet for å ta en avgjørelse, den må falle på en dato senest den siste dagen i prøveperioden. Saken er at uten teknisk støtte vil programvareproduktet virke komplisert for brukerne, og de kan ombestemme seg. Ikke la dette skje.

Anbefalt: