Hvordan Beregne Arbeidsmengden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Arbeidsmengden
Hvordan Beregne Arbeidsmengden

Video: Hvordan Beregne Arbeidsmengden

Video: Hvordan Beregne Arbeidsmengden
Video: Как кроить фату-вуаль (Принцип кроя) или Фата часть-2 2024, Kan
Anonim

Arbeid er utførelsen av enhver handling rettet mot utvikling og velferd av sivilisasjonen. Hvis vi snakker om konstruksjon, er det nødvendig å beregne arbeidsmengden for riktig organisering av produksjonen. Dette vil senere bli inkludert i den endelige kostnaden for forbrukeren. Hvordan kan dette gjøres?

Hvordan beregne arbeidsmengden
Hvordan beregne arbeidsmengden

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn mengden byggearbeider. Dette er det største volumet til dags dato. Sjekk ut prosjektmaterialene og legg dem i en praktisk rekkefølge for et raskt søk. Del dokumentasjonen i grupper - separat for den underjordiske og overjordiske delen av arbeidet.

Steg 2

Beregn arbeidsmengden i en bestemt rekkefølge: telle først for åpningene i ytterveggene, deretter for de indre, deretter for veggene, fundamentet, alt jordarbeid, gulv, alle etasjer, takets arbeid, trapper, balkonger, forskjellige baldakiner og også verandaen. Begynn å beregne arbeidet med interiør og utvendig dekorasjon.

Trinn 3

Bruk spesifikasjonene for de forskjellige materialene som brukes: armert betong, tre, elektrisk, etc. Bestem med andre ord forbrukshastigheten i de aktuelle enhetene: kubikkmeter, kvadratmeter, løpemeter osv.

Trinn 4

Beregn hver jobb basert på markedsverdien til en enhet. For eksempel å male en kvadratmeter eller legge en løpende meter kabel. Vurder dobbelt og tredobbelt lagdeling når du arbeider med etterbehandlingsmaterialer.

Trinn 5

Beregn volumet på byggearbeidet ved hjelp av spesielle dataprogrammer, for eksempel CADWizard, som vil gjøre et estimat klart og nøyaktig. Velg tegningen av interesse, velg den, så beregner programmet hele arbeidsmengden i dette området. Sett den virkelige skalaen, og indiker bare størrelsen på ett element på tegningen, for eksempel en vegg.

Trinn 6

Beregn mengden mekanisk arbeid som ikke er relatert til konstruksjon. Alt er enklere her. Velg et arbeidsområde (volum) som grunnlag. Ta det som en enhet, for eksempel ved å laste og losse en maskin, antall limte brosjyrer, lage en del osv. Tell enhetene der arbeidet er fullført.

Trinn 7

Bestem mengden mentalt arbeid. Sett først mål tydelig, i så detaljerte detaljer som mulig. Deretter, på slutten av den tildelte tiden, går du gjennom alle elementene hvis oppgaver er fullført. Bestem i prosent antall arbeid som er utført i forhold til oppgavene. Vær oppmerksom på at noen ting kan være mer tidkrevende og derfor mer tidkrevende.

Anbefalt: