Hvordan Selge Et Brodert Maleri

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Et Brodert Maleri
Hvordan Selge Et Brodert Maleri

Video: Hvordan Selge Et Brodert Maleri

Video: Hvordan Selge Et Brodert Maleri
Video: Se her hvordan du ferdigstiller et maleri, billig og bra! 2024, Kan
Anonim

Mange jenter er engasjert i broderi - både vanlig broderi og perler. Alle vet hvor mye arbeid og tid en håndverker legger ned i en jobb, så det er ikke overraskende at håndbroderte malerier koster mye penger. Ikke desto mindre kan håndverkskvinnen ikke alltid selge arbeidet sitt for ekte penger. Hva skal jeg gjøre for å få en full materiell retur for ditt kreative arbeid?

Hvordan selge et brodert maleri
Hvordan selge et brodert maleri

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil få betalt for broderiet ditt, må du sørge for å presentere det riktig for potensielle kjøpere. Når du laster opp bilder av arbeidet ditt til Internett, må du huske at bildet er ansiktet på broderiet ditt, og det er kvaliteten på bildet som avgjør om kunder liker produktet.

Steg 2

Det er best å bruke tjenestene til en profesjonell fotograf, siden broderi, spesielt hvis det er laget av perler, er vanskelig å fotografere vakkert med et vanlig kamera.

Trinn 3

Angi en reell pris som tilsvarer kostnadene ved arbeidet, og som samtidig er overkommelig for andre. Ikke gjør prisene for høye - i begynnelsen kan det skremme folk bort.

Trinn 4

Når du beregner kostnadene for brodering, legg sammen prisen på lerretet, tråden eller perlene, ordningen og selvfølgelig tiden din. Telle hvor mange timer du brukte på brodering, og konverter hver time til pengeverdi.

Trinn 5

Ikke glem å beskrive arbeidet riktig og detaljert. En detaljert beskrivelse av funksjonene og egenskapene til arbeidet skal være uttømmende - slik at kjøperen, uten å stille unødvendige spørsmål, kunne forstå om han trenger dette kjøpet. Angi alltid broderiets størrelse i rammen og uten den, samt kontaktinformasjonen din.

Trinn 6

Send inn arbeidet ditt på en rekke håndverksportaler, nettbutikker, nettsteder der håndverkere legger ut produktene sine for salg.

Trinn 7

Legg ut annonser på blogger og oppslagstavler som selger unike broderte malerier, og prøv å kjøpe uvanlige gaver online. Dette vil gi deg berømmelse og hjelpe deg med å finne kjøpere.

Anbefalt: