Hvilke Dokumenter Som Trengs For å åpne En Massasjesalong

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Dokumenter Som Trengs For å åpne En Massasjesalong
Hvilke Dokumenter Som Trengs For å åpne En Massasjesalong

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For å åpne En Massasjesalong

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For å åpne En Massasjesalong
Video: Thai Therapeutic Massage to Slim Down Your Thighs and Lose Weight 2024, Mars
Anonim

"Massasje" virksomheten er en fristende virksomhet. Dette er en mulighet til å gi helsemessige fordeler og glede for mennesker, og tjene penger for deg selv og din bedrift. Å åpne din egen massasjesalong er imidlertid ikke så lett, for dette må du samle mange dokumenter

Å åpne en massasjesalong er et fristende arbeid, men ganske komplisert
Å åpne en massasjesalong er et fristende arbeid, men ganske komplisert

Bruksanvisning

Trinn 1

Du må velge den organisatoriske og juridiske formen for virksomheten og registrere den. En massasjesalong kan ordnes som en individuell gründer. For å gjøre dette må du gå gjennom registreringsprosedyren, skaffe deg et TIN (skattebetalers identifikasjonsnummer) fra skatteetaten og betale et statlig gebyr. For å registrere en individuell gründer, trenger du følgende dokumenter: en søknad om statsregistrering av en enkelt gründer, den enkelte gründerens pass (kopi), en kvittering for betaling av statlig avgift, TIN (kopi), kontaktene dine (adresse, telefon nummer og annen kontaktinformasjon).

Steg 2

I den russiske klassifikatoren for økonomiske aktiviteter, finn koden som tilsvarer din type aktivitet - du må også indikere den. Etter at du har registrert en enkelt entreprenør, vil du motta et sertifikat for registrering av en person som en enkelt entreprenør, et dokument om tildeling av et TIN og et utdrag fra Unified State Register of Individual Entrepreneurs (USRIP). Etter det må du velge et beskatningssystem.

Trinn 3

Når du velger et rom for salongen, vil det være nødvendig å få tillatelse til drift fra SES-ansatte og brannmenn. De må sørge for at lokalene er trygge for arbeidere og besøkende. Det er logisk for dette å kontakte SES og brannmenn på forhånd for å finne ut de nøyaktige kravene til rommet.

Trinn 4

Neste kommer lisensiering. Massasje er en medisinsk tjeneste, så det er obligatorisk å få lisens. For å gjøre dette må du også samle en hel pakke med dokumenter som skal sendes til behandling for Federal Service for Surveillance of Healthcare. Trøsten er at denne prosedyren trenger å gjennomgå bare en gang, fordi lisensen utstedes en gang og for alltid.

Trinn 5

For å få en lisens, trenger du: en full pakke med bestanddeler og registreringsdokumenter fra en enkelt entreprenør (charter, konstituerende avtale, sertifikat for en juridisk enhet, bekreftelse på registrering hos en skattemyndighet, etc.); dokumenter for eierskap eller leie av massasjesalens lokaler (leieavtale eller dokument fra eieren av lokalet, BTI-plan); avslutning av SES og branntilsyn, som bekrefter overholdelse av sanitære krav og brannsikkerhetsstandarder; en pakke med dokumenter som bekrefter overholdelse av lederen med alle lisensieringskrav (høyere medisinsk utdanning, arbeidserfaring i mer enn 5 år, bestått oppfriskningskurs); en pakke med dokumenter som bekrefter tilgjengeligheten av nødvendig materiale og teknisk grunnlag for levering av tjenester (utstyr, materialer osv., som også må bekrefte at samsvar med sikkerhetskrav). Du trenger også en kvittering for betaling av det statlige gebyret for innlevering og behandling av en søknad om lisens.

Anbefalt: