Hvordan Løse Pengeproblemet Når Du Reiser Utenlands

Hvordan Løse Pengeproblemet Når Du Reiser Utenlands
Hvordan Løse Pengeproblemet Når Du Reiser Utenlands

Video: Hvordan Løse Pengeproblemet Når Du Reiser Utenlands

Video: Hvordan Løse Pengeproblemet Når Du Reiser Utenlands
Video: Hvordan prute og få lavere pris når du skal kjøpe noe? 2024, April
Anonim

Når du skal på ferie i utlandet, er det verdt å tenke nøye og planlegge alt på forhånd. Dette gjelder spesielt pengesaken. Det er noen viktige faktorer som må tas i betraktning.

Ferier i utlandet
Ferier i utlandet

Betal for hotellet hjemme

For de som planlegger en tur alene, er det bedre å betale for hotellet før avreise. For det første vil du på denne måten være forsikret mot økningen i kostnadene ved hotelltjenester, for eksempel på grunn av svingninger i valutakursen, og for det andre trenger du ikke å ta med deg en stor sum penger.

Ta de mest populære regningene

Ta kontanter fra 20 til 30% av den estimerte kostnaden. Og prøv å fylle på de mest populære sedlene (av gjennomsnittlig valør), for ikke å "skinne" med sedler igjen under utvekslingen.

Advarsel banken

Sørg for å informere banken hvis kort du tar på ferie før du reiser. Ellers kan en overraskelse vente på deg ved ankomst til et annet land. Banken har rett til å sperre kortet hvis det ble brukt uten forvarsel i et annet land. Dermed beskytter banken kundenes midler i tilfelle korttyveri.

Ta ut penger ved ankomst

Hvis du reiser til et land som har en annen valuta enn dollar og euro, vil det være mer lønnsomt å trekke det nødvendige beløpet ved ankomst fra rubelbankkortet ditt. Poenget er at når du kjøper valuta i dette landet for dollar og euro, betaler du for en dobbel konvertering - fra rubler til dollar eller euro, og deretter fra dollar eller euro til ønsket valuta. Og når du tar ut penger fra kortet, utfører du bare en konvertering - fra rubler til ønsket valuta.

Anbefalt: