Typer Av Tilbakebetalingsplaner For Juridiske Enheter

Innholdsfortegnelse:

Typer Av Tilbakebetalingsplaner For Juridiske Enheter
Typer Av Tilbakebetalingsplaner For Juridiske Enheter

Video: Typer Av Tilbakebetalingsplaner For Juridiske Enheter

Video: Typer Av Tilbakebetalingsplaner For Juridiske Enheter
Video: Модуль расширения TEC JBC/JBC TEC Extension Module review. 2024, Kan
Anonim

Tenk på hovedtyper av betalingsplaner for lån som tilbys til juridiske personer når de låner ut fra en bank. Fordeler og ulemper med hvert diagram. Velge den mest optimale.

Typer av tilbakebetalingsplaner for juridiske enheter
Typer av tilbakebetalingsplaner for juridiske enheter

Bruksanvisning

Trinn 1

1) Livrente

Med det endres ikke det månedlige betalingsbeløpet gjennom hele lånet. Dette oppnås gjennom en smart formel med å heve nevneren av formelen til lånetiden. En slik formel kan ikke beregnes manuelt. Derfor er det mest fordelaktig for bankene. Med denne typen tilbakebetaling av lån betaler du hele hovedrenten de første månedene du bruker lånet. De. hovedgjelden reduseres praktisk talt ikke de første årene av lånet. Og senere, hvis du ikke tilbakebetalte lånet før tidsplanen, er det ingen vits i å betale det tilbake før planen, fordi du allerede har betalt alle rentene.

Steg 2

2) Lige aksjer eller differensiell tidsplan

Hovedforskjellen er at du betaler det samme hovedbeløpet hver måned. Samtidig er interessen forskjellig månedlig. Og de blir betalt fra restbeløpet av hovedgjelden. Det er lett å finne ut at på denne måten vil betalingen din gå ned. Fordi maksimal rente du betaler den første måneden, og deretter fordi på månedlig basis reduseres hovedlånsgjelden din, og påløpte renter reduseres også.

Når man sammenligner livrente og like store andeler, renter for bruk av lånet, er det klart at du vil betale mindre når du tilbakebetaler lånet i like store avdrag.

Trinn 3

3) Individuell tidsplan

Dette er en delmengde av tidsplanen i like store andeler. Forskjellen er at en gründer selv kan velge en utsettelse for å betale tilbake hovedgjelden på opptil 12 måneder. og betaler bare renter. Periodisering i fremtiden skjer analogt med tidsplanen for likeverdige andeler.

Trinn 4

Dermed vil det mest lønnsomme for en entreprenør når det gjelder mengden interesse som skal betales, være planer i like store andeler og en individuell plan.

Anbefalt: