Hvordan Legge Igjen En SRO

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Igjen En SRO
Hvordan Legge Igjen En SRO

Video: Hvordan Legge Igjen En SRO

Video: Hvordan Legge Igjen En SRO
Video: ТАКОГО ТЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

Loven krever medlemskap i en selvregulerende organisasjon for de fleste anleggsorganisasjoner. Men listen over typer arbeid som er umulig uten opptak, endres. Mange bedrifter befinner seg i en situasjon der de ikke lenger trenger medlemskap i en SRO. Prosessen med å forlate organisasjonen er imidlertid dårlig beskrevet i loven.

Hvordan legge igjen en SRO
Hvordan legge igjen en SRO

Bruksanvisning

Trinn 1

Studier artikkel 55.7 i den russiske føderasjonens byutviklingskode. Det foreskrives at medlemskap i en SRO avsluttes enten frivillig, eller etter forslag fra styret, eller på grunn av avvikling av en juridisk enhet. Søk om frivillig uttak fra organisasjonen. Dagen for innlevering av søknaden regnes som dagen for løslatelse. For å være sikker, send dokumentet med anbefalt post med varsel. Alle forsøk på å forsinke beslutningen om å ekskludere organisasjonen din fra SRO, bryter med byplanleggingskoden.

Steg 2

Krev tilbakebetaling fra SRO kompensasjonsfond. For å gjøre dette må organisasjonen oppfylle tre betingelser. For det første å engasjere seg i verk som var ekskludert fra listen over kapitalprosjekter som påvirket sikkerheten før 1. august 2010. De ble oppført i rekkefølgen fra departementet for regional utvikling. For det andre trenger ikke din organisasjon tillatelser til andre typer arbeid. Og for det tredje måtte du sende inn en søknad om å forlate SRO innen en bestemt tidsramme, nemlig: ikke tidligere enn to og senest seks måneder fra datoen for utelukkelse av arbeidet ditt fra listen over regulerte.

Trinn 3

Se del 4, art. 3.2. Føderal lov nr. 191-FZ, når du møter en misforståelse i SRO-styret. Hvis firmaet ditt oppfyller alle de tre betingelsene, må kompensasjonsfondets bidrag returneres til deg innen ti dager. Perioden telles fra datoen for innlevering av søknad om uttak.

Trinn 4

Forbered deg på å gå til retten hvis de nekter å returnere pengene dine. De fleste SRO-er betaler ikke tilbake bidrag, selv om de ikke åpent erklærer dette. Kompensasjonsfondet er en subsidiær forpliktelse, det vil si at betalinger for forsikrede hendelser fordeles på alle medlemmer. Be din selvregulerende organisasjon rapportere om hvordan de innsamlede pengene ble brukt. Beregn din andel av det totale kompensasjonsfondet og prosentandelen av de gjenværende beløpene. Legg inn en søksmål for å få pengene tilbake. Send samtidig klager til Rostechnadzor og National Association of Builders, som forener alle ideelle partnerskap i dette området.

Trinn 5

Likvidere selskapet og informer den selvregulerende organisasjonen om det. De ekskluderer deg automatisk fra medlemmene sine. Men i dette tilfellet er det ikke snakk om refusjon av bidrag.

Anbefalt: