Hvordan Ordne Et Rom

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne Et Rom
Hvordan Ordne Et Rom

Video: Hvordan Ordne Et Rom

Video: Hvordan Ordne Et Rom
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Mars
Anonim

Etter å ha anskaffet lokaler som ikke er bolig fra den forrige eieren, må du registrere eierskapet til det. Uten å gå gjennom denne prosedyren, vil du ikke kunne avhende de ervervede ikke-boliglokalene på lovlig vis. De nødvendige dokumentene må sendes til den føderale registreringstjenestens territoriale avdeling, og servere adressen der lokalene ligger.

Hvordan ordne et rom
Hvordan ordne et rom

Det er nødvendig

  • - kopier av titteldokumenter som vitner om eierskapet til den forrige eierens lokaler;
  • - salgskontrakt;
  • - trekke ut fra Unified State Register;
  • - matrikkelpass for lokalene;
  • - mottak av betaling av statsavgift;
  • - en søknad om det etablerte skjemaet (du kan få og fylle ut skjemaet på stedet).

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du inngår en salgs- og kjøpsavtale, må du også ta med kopier av selgerdokumentene fra selgeren til lokalene han har, og avtale muligheten for å levere originalene i tilfelle de også er nødvendige. Uten disse dokumentene vil ikke din søknad om registrering av eierskap aksepteres, noe som vil komplisere bruken av de ervervede lokalene lovlig.

Steg 2

Be eieren av lokalet om å motta et utdrag fra Unified State Register of Rights to Real Estate and Transactions with It (USRR) fra den territoriale delingen av Federal Registration Service, og fra BTI - matrikkelpasset til lokalene du kjøpte.

Trinn 3

Betal statsgebyret for å registrere eierskap til lokalene. Du kan finne ut den nåværende størrelsen og detaljene for å overføre penger i din territoriale inndeling av Rosregistration. Hvis du registrerer eierskap til deg selv personlig, kan du betale via Sberbank. Når du registrerer det for et selskap, må du foreta betaling på vegne av en juridisk enhet fra dets nåværende konto. Hvis du er grunnlegger av et selskap, kan du foreta en betaling via Sberbank på dine egne vegne, men i formålet med betalingen må du indikere at du gjør dette i henhold til en låneavtale med selskapet. Unnlatelse av å overholde disse vilkårene godtar ikke kvitteringer.

Trinn 4

Ta alle de oppførte dokumentene og salgs- og kjøpsavtalen i arbeidstiden til den territoriale avdelingen til Federal Registration Service, og server adressen til stedet der du kjøpte lokalene.

Trinn 5

Utsted fullmakt hvis du overlater registreringen av lokalene til en tredjepart, inkludert en ansatt i selskapet, eller handler i selskapets interesse uten å ha rett til å signere uten fullmakt. Fullmakten til en person er sertifisert av en notarius; for en juridisk enhet er signaturen til selskapets leder og forseglingen nok. Samtidig må fullmakten indikere at innsenderen er betrodd levering og mottak av dokumenter til statlige organer om spørsmålet om registrering av eiendommen, signering av nødvendige dokumenter og representasjon av selskapets interesser. Fullmaktens gyldighet kan være opptil tre år, men du har rett til å spesifisere en kortere.

Trinn 6

Motta et søknadsskjema for registrering av eierskap til ikke-boliglokaler fra Rosregistration-avdelingen og fyll ut det.

Trinn 7

Motta et sertifikat for eierskap av lokalet etter 30 dager.

Anbefalt: