Hvordan åpne Et Markedsføringsbyrå

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Markedsføringsbyrå
Hvordan åpne Et Markedsføringsbyrå

Video: Hvordan åpne Et Markedsføringsbyrå

Video: Hvordan åpne Et Markedsføringsbyrå
Video: 6 Tips For å Lykkes Med Digital Markedsføring | Snille Tips 2024, April
Anonim

De fleste bedrifter føler behov for kvalitetsmarkedsføring i dag. Imidlertid har ikke alle selskaper råd til å opprettholde en fullverdig markedsavdeling. Åpningen av et byrå som tilbyr et bredt spekter av markedsundersøkelser og ledelsestjenester har gode muligheter.

Hvordan åpne et markedsføringsbyrå
Hvordan åpne et markedsføringsbyrå

Det er nødvendig

  • - kontor;
  • - startkapital;
  • - ansatte.

Bruksanvisning

Trinn 1

Analyser den økonomiske situasjonen i byen din. Det er mulig at du bor i en lukket type bosetning, eller med et lite antall innbyggere. Slike faktorer kan bli den viktigste hindringen for å åpne et markedsføringsbyrå, siden de tilsvarende tjenestene ikke vil være etterspurt.

Steg 2

Plukk opp personalet. En spesialist er nok for hver retning. Om nødvendig kan hver av dem rekruttere assistenter for seg selv. Det anbefales å finne ansatte med spesifikk erfaring. For eksempel bør en markedsføringsforsker være godt kjent med den økonomiske situasjonen i byen din, ha sin egen database om de viktigste markedsaktørene, forstå de kompliserte markedssituasjonen, som er spesifikk for din region eller lokalitet.

Trinn 3

Velg et byrå spesialisering. Du kan målrette mot et markedsføringsområde, for eksempel PR eller markedsundersøkelser. Hvis du har tilstrekkelige ressurser, kan du åpne et selskap som tilbyr et komplett utvalg av markedsføringstjenester.

Trinn 4

Plukk opp et rom. I dette tilfellet er en god renovering og utforming av kontoret ditt veldig viktig. Hver kunde som kommer til deg, bør se hva du er i stand til som markedsførere. Ditt eget bilde vil fungere for deg.

Trinn 5

Velg byråets markedsføringskanaler. Plasser annonsene dine i temakataloger og forretningstidsskrifter, organiser direktesending om tjenestene dine til de største selskapene i byen. I begynnelsen vil det ikke alltid være lett å finne nye kunder. Bygg opp en base, lag en portefølje av ordrer, og i fremtiden vil allerede fullførte prosjekter danne omdømme og erfaring.

Anbefalt: