Hvordan åpne En Kjemibutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Kjemibutikk
Hvordan åpne En Kjemibutikk

Video: Hvordan åpne En Kjemibutikk

Video: Hvordan åpne En Kjemibutikk
Video: Hvordan starte nettbutikk - en enkel oppstartsguide 2024, Kan
Anonim

Suksessen til en kjemikaliebutikk for husholdninger avhenger av posisjonen riktig valgt av eieren. I bokstavelig og billedlig forstand av ordet. Nabolag med allerede etablerte store nettverkspunkter vil nesten helt sikkert være som døden. Men det særegne ved sluttbrukermarkedet for forbruksvarer er slik at det alltid er etterspørsel etter disse produktene - det viktigste er at kjøperen skal komme til butikken din for de varene han trenger. Hva må gjøres for å få planen din til å lykkes?

Hvordan åpne en kjemibutikk
Hvordan åpne en kjemibutikk

Det er nødvendig

  • 1. Lokaler
  • 2. Kommersielt utstyr
  • 3. Dokumentasjonspakke
  • 4. Salgs- og administrasjonsmedarbeidere
  • 5. Utendørsannonsering

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær så mye oppmerksom som mulig på søk og valg av lokaler til butikken. Et mislykket valgt sted for beliggenheten kan uten overdrivelse bli årsaken til at hele virksomheten svikter. Det er viktig at husholdnings kjemikaliebutikken ligger på et sted for store mennesker (første etasje i en bygning i en bred gate), men i noen avstand fra utsalgssteder med et lignende utvalg.

Steg 2

Utstyr butikken i samsvar med kravene fra lisensieringsorganisasjonene og målene du har satt deg selv. Før du kjøper kommersielt utstyr, må du bestemme hva som er mer egnet for salg av husholdningskjemikalier i ditt tilfelle - selvbetjening eller mothandel. Finn ut nøyaktig hvilken dokumentasjon som kreves for å åpne en slik butikk, og hent den nødvendige pakken med dokumenter på forhånd.

Trinn 3

Bestem hvilket sortiment i butikken din som skal presenteres, og i samsvar med dette - med hvilke leverandører du må jobbe. Å fokusere på kjente og dyre merkevarer er ikke alltid en god beslutning. For det første dikterer distributører av slike produkter sine egne ganske strenge krav, og for det andre, hvis et slikt produkt råder, vil butikken ha rykte på seg som et "dyrt sted".

Trinn 4

Bygg et team for den nye butikken din med fokus på å organisere og levere spesialisert opplæring. Handel med kjemikalier i husholdningen har sine egne detaljer og kan kreve ytterligere opplæring. Organiseringen av personalets arbeid i en hvilken som helst butikk er av stor betydning - det kan uansett ikke overses.

Trinn 5

Sørg for at folk vet om den nye kjemikaliebutikken. Det viktigste for dette vil være å organisere på forhånd utendørsannonsering, og kunngjøre åpningen av butikken så attraktivt som mulig, som skal innredes på en original og høytidelig måte.

Anbefalt: