Hvordan åpne En Veterinærklinikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Veterinærklinikk
Hvordan åpne En Veterinærklinikk

Video: Hvordan åpne En Veterinærklinikk

Video: Hvordan åpne En Veterinærklinikk
Video: VI ÅPNER EN VETERINÆRKLINIKK | The Sims 4 - Katter Og Hunder #03 2024, Mars
Anonim

I vårt land er det kjæledyr i nesten alle familier, og de regnes som dets fulle medlemmer. Derfor tror mange at veterinærklinikker bør tjene gode penger. Imidlertid er denne virksomheten ikke veldig lønnsom: kostnaden for tjenester er omtrent 75% av prisen. I denne forbindelse er det få mennesker som ønsker å åpne en veterinærklinikk: investeringen lønner seg lenge - over flere år.

Hvordan åpne en veterinærklinikk
Hvordan åpne en veterinærklinikk

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du likevel bestemmer deg for å engasjere deg i en så edel sak som behandling av dyr, så vær forberedt på noen vanskeligheter. Velg først et rom. Den må oppfylle kravene i SES. Den viktigste er at klinikken ikke skal være nærmere 50 meter fra boliger, og hvis du planlegger å åpne et sykehus, så 150 meter. Lokalene må ha egen inngang. I tillegg må du få utleiers samtykke til å åpne en veterinærklinikk.

Steg 2

Når det gjelder arealet av lokalene, er 60 kvadratmeter nok for et lite sykehus. Det har lett plass til en resepsjon, et resepsjonsrom, et operasjonsrom, et behandlingsrom, et bad og et diagnostisk rom. Veggene i rommet der dyr skal mottas og behandles, må være laget av vaskbare materialer, for eksempel fliser.

Trinn 3

Kjøp nødvendig utstyr og møbler. I hallen, sett et par stoler for besøkende, et bord og en stol for administratoren, stoler og bord vil være påkrevd i personalrommet, behandlingsrommet. Ikke glem medisinskapene, kjøleskapet og personaldusjen. Operasjonsrommet må være utstyrt med et bord for kirurgiske inngrep, en lampe, et sett med instrumenter, en sterilisator.

Trinn 4

Kjøp også ultralyd eller laboratorieutstyr. Selv om det er den dyreste delen, er den uunnværlig. Ellers vil det være umulig å stille diagnoser.

Trinn 5

Ansett personale. Det er bedre å begynne å lete etter egnede kandidater på forhånd, siden du trenger en erfaren spesialist og en ambisiøs veterinær. Vanligvis gjennomfører en erfaren lege en første avtale, foreskriver et behandlingsforløp, utfører operasjoner, og en nybegynner ser pasienter igjen og utfører prosedyrer. Det er bedre å ha en fleksibel arbeidsplan, ettersom de fleste tar med kjæledyrene sine til klinikken i helgene. Dette betyr at minst en lege alltid må være på arbeidsplassen. I tillegg til leger, ansett en revisor på deltid, renholder og administrator for klinikken.

Anbefalt: