Hvordan åpne Et Verksted For Støping Av Dumplings

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Verksted For Støping Av Dumplings
Hvordan åpne Et Verksted For Støping Av Dumplings

Video: Hvordan åpne Et Verksted For Støping Av Dumplings

Video: Hvordan åpne Et Verksted For Støping Av Dumplings
Video: Støping av terrasse dekke 2024, Mars
Anonim

Dumplings er en favorittmat for både barn og voksne. Dette punktet alene antyder at dette produktet alltid vil være etterspurt, og produksjonen vil være lønnsom.

Dumplings er en favorittmat for både barn og voksne
Dumplings er en favorittmat for både barn og voksne

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å lage en forretningsplan for produksjon av dumplings. Det er nødvendig å bestemme omfanget av produksjonen. Videre er denne figuren basert på beregning av nødvendig utstyr, arealet til produksjonsrommet, antall ansatte, nødvendige råvarer.

Steg 2

Rommet skal ikke være stort slik at du ikke trenger å betale for mye for leie. Det bør være basert på omfanget av produksjonen. 50 kvadratmeter er nok til å plassere utstyr, for å organisere manuell produksjon og for fri bevegelse av personell. Kommunikasjonsutstyr er et viktig aspekt. Tilstedeværelsen av lys, vannforsyning, kloakk, ventilasjon er obligatorisk, ellers vil du under den første inspeksjonen av SES måtte unnskylde, betale store bøter eller til og med miste virksomheten. Det er bedre å gjøre veggene og gulvet lyse i farger, dekk dem med et lett vaskbart materiale.

Trinn 3

Det er nødvendig å velge produksjonstype: maskin eller manuell. I det første tilfellet reduseres primærkostnaden, volumene av ferdige produkter øker, men du må bruke mye på kjøp av samme utstyr. Og det koster fra 300 tusen rubler til flere millioner. Håndskulptur har alltid blitt verdsatt mer. Tross alt er ikke produktet støpt av en sjelløs maskin, men av en persons varme hender. Men her vil kostnaden for dumplings øke betydelig, men produksjonsvolumet vil ikke nå høye nivåer.

Trinn 4

Minimumsutstyret for produksjon av dumplings støping inkluderer: en kjøttkvern, en kneadder, en fryser, en maskin for molding dumplings, en mel såmaskin, en pakke- og sorteringsenhet, en kneader. Valg av personell bør kontaktes nøye. Hver ansatt må ha en helsepost med friske frimerker. Den beste måten å lage dumplings på er å ansette middelaldrende kvinner som elsker å lage mat. En sterk kropp kan ansettes for å behandle kjøtt og overvåke utstyr.

Trinn 5

Etterspørselen etter et produkt vil bli bestemt av pris og kvalitet. Du bør utvikle din egen oppskrift for å lage dumplings slik at de kan konkurrere med et lignende produkt. Å introdusere noe nytt vil bidra til å utvide forbrukermiksen. Det er nødvendig å tenke på formen på dumplings, prosentandelen kjøtt og deig i dem. For produksjon av dumplings kreves følgende ingredienser: mel, salt, egg, vann, løk, kjøtt, krydder.

Anbefalt: