Hvordan åpne En Avdeling I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Avdeling I
Hvordan åpne En Avdeling I

Video: Hvordan åpne En Avdeling I

Video: Hvordan åpne En Avdeling I
Video: Hvordan åpne isolasjonspakke del1 | GLAVA 2024, April
Anonim

Siden avdelingen ikke er en uavhengig juridisk enhet, er registrering ikke nødvendig. Imidlertid må en rekke dokumenter fylles ut når du oppretter en avdeling.

Hvordan åpne en avdeling
Hvordan åpne en avdeling

Det er nødvendig

bemanningstabell, avdelingsbestemmelser, stillingsbeskrivelser

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du utvider virksomheten til en bedrift eller når den opprettes fra bunnen av, er det nødvendig å åpne en ny avdeling. Først må du bestemme navnet og funksjonene som denne avdelingen skal utføre. Disse funksjonene bør være detaljert i "Forskrift om avdelingen". Beskriv i detalj hva avdelingen gjør, hvilke ansvarsområder den utfører, hvilke spørsmål som skal rettes til den. Bestem deg for avdelingens organisasjonsstruktur.

Steg 2

Utnevne avdelingsleder og eventuelt en stedfortreder. Avdelingslederen vil bestemme hvor mange ansatte han trenger. Jobbbeskrivelsen til sjefen, hans stedfortreder og hver ansatt skal beskrives, og deretter, under signaturen, gjøre hver ansatt kjent. En original av instruksjonen oppbevares i personalavdelingen, den andre blir gitt til den ansatte.

Trinn 3

Deretter bør du gjøre endringer i organisasjonsstrukturen til bedriften og bemanningstabellen. Etter å ha definert underordningen, legg avdelingen til organisasjonskartet til selskapet. Hvis mindre strukturelle enheter er planlagt i avdelingen, bør de også noteres i organisasjonens struktur. I bemanningstabellen angir du leder for avdelingen og under ham alle de andre ansatte. Gjør instituttlederen kjent med et utdrag fra bemanningstabellen, som vil indikere lønnene til alle ansatte. Hver ansatt blir kjent med sin personlige lønn hver for seg.

Anbefalt: