Hvordan Gjennomføre En Reklamekampanje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjennomføre En Reklamekampanje
Hvordan Gjennomføre En Reklamekampanje

Video: Hvordan Gjennomføre En Reklamekampanje

Video: Hvordan Gjennomføre En Reklamekampanje
Video: Hvordan videresende eposter i Outlook 2024, April
Anonim

For å kunne selge produktene og tjenestene dine er det nødvendig at den potensielle klienten vet om dem. Mange selskaper gjør feilen ved å uriktig markere målgruppen, og det er derfor når man gjennomfører en reklamekampanje, bør fasen for å bestemme målgruppen være maksimalt oppmerksom. Dette vil spare deg for unødvendige annonseringskostnader.

Hvordan gjennomføre en reklamekampanje
Hvordan gjennomføre en reklamekampanje

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, gjennomfør en undersøkelse blant din eksisterende kundebase. Be hver av dine kunder fylle ut et kort spørreskjema som inneholder spørsmål om hvordan de fant ut om deg, samt kort informasjon om kjønn, alder og aktivitetsområde. Spørreskjemaet skal være enkelt, det er mulig at klienten ikke trenger å oppgi navn og etternavn. Gjør denne undersøkelsen i en måned.

Steg 2

Etter at du har analysert forskningen fra forrige trinn, vil du få resultater på hvem som utgjør størstedelen av kundene dine. Identifiser den sosiale gruppen som har absolutt eller betydelig flertall blant kundene dine. Dette er målgruppen din.

Trinn 3

Metoder for reklamekampanje avhenger av målgruppen din. Bruk åpne kilder for å finne ut hvilken annonsering som er mest effektiv for kundene dine. De viktigste metodene for å gjennomføre en reklamekampanje er annonsering i de formatene som virkelig har innvirkning på publikum, samt rabatter og kampanjer som er tidsbestemt til denne kampanjen.

Anbefalt: