Hvordan Lage Individuell Informasjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Individuell Informasjon
Hvordan Lage Individuell Informasjon

Video: Hvordan Lage Individuell Informasjon

Video: Hvordan Lage Individuell Informasjon
Video: Hvordan bli Paven 2024, Kan
Anonim

Individuell informasjon for hver ansatt må sendes inn hver tredje måned. For å skrive dem riktig må du følge noen regler. Sjekk først på forhånd om du har et individuelt pensjonsfondnummer for alle ansatte. Sjekk lønn. Og fortsett med dannelsen av individuell informasjon.

Hvordan lage individuell informasjon
Hvordan lage individuell informasjon

Det er nødvendig

data for hver ansatt, rapporteringsprogramvare, nål og tråd

Bruksanvisning

Trinn 1

På nettsiden til pensjonskassen er det gratis programmer for å levere individuell informasjon. Last ned en av dem. Du kan spørre stiftelsen ditt hvilket program de personlig anbefaler. Deretter fyller du ut informasjonen om selskapet veldig nøye. For å gjøre dette trenger du dataene du har fått når du registrerer deg i pensjonskassen.

Steg 2

Deretter fyller du ut en forsikret persons spørreskjema for hver ansatt. Ikke glem å angi lengden på tjenesten. Fyll ut alle dataene veldig nøye. Hvis du gjør en feil et sted, vil en rapport bli returnert til deg.

Trinn 3

Dann deretter SZV 6-2. Fyll ut dette skjemaet for hver ansatt. Angi alle periodiseringer for perioden du rapporterer for. Angi vurderte og betalte bidrag. Hvis den ansatte er eldre enn 1967, er det bare forsikringsdelen som er betalt, i 2011 er den 26%. For arbeidstakere i 1967 og yngre er forsikringspremiene for forsikringsdelen 20% og den kumulative delen av forsikringspremien 6%.

Trinn 4

Når du laster opp data til en fil, følg nøye banen der du laster opp dataene. Deretter sjekker du rapporten i et spesielt verifikasjonsprogram, som også er på pensjonskassens nettsider. Hvis det ikke er noen feil, fortsett å skrive ut og last ned filene til en USB-flashstasjon. Velg alle dokumenter når du skriver ut. Programmet vil skrive ut individuell informasjon, en liste over ansatte og ADV-6-2. Dokumenter er nødvendige i 3 eksemplarer.

Trinn 5

Sy deretter sammen 2 eksemplarer av SZV og List. ADV er ikke stiftet. Chip av den tredje kopien. Sett signaturene og selene dine. Og bære til pensjonsfondet og rapporter, og en flash-stasjon.

Anbefalt: