Hvordan Betale For En Leilighet I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Betale For En Leilighet I
Hvordan Betale For En Leilighet I

Video: Hvordan Betale For En Leilighet I

Video: Hvordan Betale For En Leilighet I
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Mars
Anonim

Leien må betales innen 10. dag i hver måned. De som ikke betaler leien i tide, blir belastet med en bot for hver dag med forsinkelse. Straffens størrelse bestemmes av den russiske føderasjonens huskode - en trehundredel av refinansieringsrenten til Sentralbanken i Russland. Straffebeløpet vil bli inkludert i neste leie.

Hvordan betale for en leilighet
Hvordan betale for en leilighet

Bruksanvisning

Trinn 1

For å beregne renten multipliserer du leien med refinansieringsrenten. For eksempel med en leie på 3000 rubler - straffen er 1 rubel og 30 kopekk. Hvis betalingen er forsinket i 10 dager, vil beløpet på 13 rubler legges til neste leie.

Steg 2

Hvis det er installert målere i leiligheten din, og deretter forlater i lang tid, betaler du det faktiske beløpet som har kommet opp i henhold til målingene. Hvis du har installert fellesmålere for hele huset, må fraværet ditt bekreftes.

Trinn 3

Hvis det ikke er installert målere i leiligheten din, må du være fraværende i minst 7 dager for å beregne leien på nytt og dokumentere dette.

Trinn 4

For boligberegning, søk boligkontoret. I søknaden angir du for hvilken periode du vil motta en ny beregning. Dette må gjøres senest 1 måned etter retur. Legg ved dokumenter som bekrefter fraværet. Disse dokumentene inkluderer - reisebilletter, hotellregninger, forretningsreisesertifikater, midlertidige registreringssertifikater, sykehusbevis. Hvis du tilbringer sommeren i hagen din, kan du kontakte gartneriet for hjelp. Hvile med slektninger i landsbyen - få attest fra det lokale landsbystyret.

Trinn 5

Omregningsbeløpet inkluderer betaling for strøm, for kaldt og varmt vann, for gass, for avløp. Ingen andre verktøy kan beregnes på nytt lenger.

Trinn 6

Betaling for oppvarming, vedlikehold, søppeloppsamling kan ikke beregnes på nytt. Omberegningen vil bli gjort innen en måned, og betal først leien i henhold til de mottatte kvitteringene. Det overbetalte beløpet blir trukket på kvitteringen for neste måned.

Anbefalt: