Hvordan Få SES-tillatelse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få SES-tillatelse
Hvordan Få SES-tillatelse

Video: Hvordan Få SES-tillatelse

Video: Hvordan Få SES-tillatelse
Video: Hvordan få Google som søkemotor Microsoft Edge 2024, April
Anonim

Det må innhentes tillatelse fra Rospotrebnadzor (SES) for hvert selskap som driver handel eller leverer forbrukertjenester. Slik tillatelse kan fås ved å samle inn og sende inn en bestemt pakke med dokumenter til SES-direktoratet.

Hvordan få SES-tillatelse
Hvordan få SES-tillatelse

Det er nødvendig

  • For å få tillatelse fra SES, må du samle inn følgende dokumentpakke:
  • - Konstituerende dokumenter for selskapet;
  • - Sertifikat for statlig registrering av selskapet (OGRN);
  • - Sertifikat for skatteregistrering (TIN);
  • - Dokumenter for lokalene (leieavtale, eierskapssertifikat, BTI-dokumenter osv.);
  • - Kontrakt for søppeloppsamling.
  • I noen tilfeller kan det også kreves andre dokumenter (sanitærpass osv.). Disse dokumentene blir sendt til de territoriale organene til Rospotrebnadzor.

Bruksanvisning

Trinn 1

SES-tillatelsen bekrefter at selskapets produkter oppfyller alle hygienestandarder, og selskapets lokaler kan brukes til aktivitetene de brukes til. Den er utarbeidet i samsvar med kravene i den føderale loven "Om den sanitære og epidemiologiske velferden til befolkningen."

Steg 2

En tillatelse fra SES til å overholde lokaler, utstyr og annen eiendom med sanitære regler må innhentes av de selskapene som utfører aktiviteter som produksjon av medisiner, alkoholholdige drikkevarer, medisinske aktiviteter, utdanningsaktiviteter osv. Hele listen er presentert i artikkel 40 i den føderale loven "Om sanitær og epidemiologisk velferd for befolkningen".

Trinn 3

Du kan få tillatelse fra SES to uker etter at du har sendt inn dokumenter. En SES-tillatelse, utstedt en gang, er gyldig på ubestemt tid (med unntak av tillatelser som er gitt for å utføre midlertidig arbeid). Det skal huskes at det ikke er noe gebyr for utstedelsen.

Anbefalt: