Hvordan Kjøpe En VAZ På Kreditt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En VAZ På Kreditt
Hvordan Kjøpe En VAZ På Kreditt

Video: Hvordan Kjøpe En VAZ På Kreditt

Video: Hvordan Kjøpe En VAZ På Kreditt
Video: Hvordan kjøpe ethereum? Hvordan kjøpe krypto? [Guide for nybegynnere] 2024, Mars
Anonim

VAZ-biler er veldig etterspurt. Dette skyldes den lave prisen og brukervennligheten. Men ikke alle har mulighet til å kjøpe en slik demokratisk bil når det gjelder pris. I dette tilfellet kan et lån hjelpe, takket være at maskinen kan startes med å bruke akkurat nå, og kostnadene kan betales gradvis innen en viss periode.

Hvordan kjøpe en VAZ på kreditt
Hvordan kjøpe en VAZ på kreditt

Det er nødvendig

  • - en liste over alle banker;
  • - vilkår for billån;
  • - datamaskin med Internett-tilgang;
  • - telefon.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg VAZ-modellen du vil kjøpe på kreditt. Du kan kjøpe en brukt bil eller en ny på kreditt. Det bør imidlertid huskes at de fleste banker gir mer lønnsomme låneprogrammer for kjøp av en ny innenlandsk bil.

Steg 2

Oppgi alle banker i regionen din som tilbyr billån. Lag listen i form av en tabell, der du skriver inn navnet på banken, telefonnummeret til hotline og nettstedet. Etter det, sett deg ned og les nøye gjennom alle låneproduktene til hver bank.

Trinn 3

Fortsett tabellen med kriterier som rente og kredittvilkår. Bruk den fylte tabellen til å trekke en konklusjon om hvilken bank som gir det mest lønnsomme lånet.

Trinn 4

Prøv å ikke bruke ekspressutlånstjenester. I tilfelle du får et raskt lån bruker du et minimum av tid, men renten øker betydelig.

Trinn 5

Hvis du kjøper en ny bil, så spør nærmeste bilforhandler om kampanjene. Det er mulig at enhver kampanje vil spare deg for et lite beløp ved kjøp av en bil.

Trinn 6

Lag den nødvendige listen over dokumenter, som du kan få via telefon fra en bankspesialist eller finne den på det offisielle nettstedet. Vanligvis inneholder denne listen dokumenter som et sivilt pass, et førerkort, et sertifikat i form av 2NDFL eller et inntektssertifikat i form av en bank.

Trinn 7

Ring banken og bestill en avtale med en låneansvarlig.

Trinn 8

Til avtalt tid, kom til banken sammen med alle dokumentene. Skriv en uttalelse. Etter en viss tid vil du bli ringt tilbake og en beslutning om søknaden din vil bli kunngjort. Hvis det er positivt, kan du gå til å inngå en kontrakt og hente bilen.

Trinn 9

Husk at de fleste bilforhandlere har kredittavdelinger, noe som kan spare deg for mye tid og problemer.

Trinn 10

For å kjøpe en brukt VAZ-bil kan du også ta opp et forbrukslån i form av kontanter for et beløp som tilsvarer kostnaden for bilen du kjøper.

Anbefalt: