Hvordan Beregne Dollarkursen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Dollarkursen
Hvordan Beregne Dollarkursen

Video: Hvordan Beregne Dollarkursen

Video: Hvordan Beregne Dollarkursen
Video: ¿Qué debo minar en Roller Coin? Paso a paso de cómo calcular cual moneda paga más. 2024, April
Anonim

Mange mennesker møter med jevne mellomrom behovet for å konvertere sparepengene til dollar. Noen trenger dette for en utenlandsreise, noen - for mer praktisk lagring av midler, og noen mottar lønn i dollar. Alle som har noe med denne valutaen å gjøre er interessert i det samme spørsmålet: hvordan beregner man dollarkursen?

Hvordan beregne dollarkursen
Hvordan beregne dollarkursen

Det er nødvendig

kalkulator, valutaomregner

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan beregne hvor mange dollar rubelbesparelsene dine vil svare til deg selv. For å gjøre dette, på Internett, på TV eller fra informasjonsstandene til enhver bank, vil vi finne ut hva dollarkursen er for i dag. For eksempel, den 05.05.2011 er valutakursen dollar / rubel 27.8037, og du vil konvertere 1000 russiske rubler til dollar. For å gjøre dette, bevæpnet med en kalkulator, deler vi 1000 med 27.8037, som et resultat får vi 35, 9, dette er hvor mye du får ved å bytte tusen. Hvis det er nødvendig å utføre den motsatte prosedyren, det vil si å konvertere dollar til rubler, må du multiplisere antall penger du har med et tall som tilsvarer dollarkursen. For eksempel vil $ 50 tilsvare 1390 rubler. (50 må multipliseres med 27.8037).

Steg 2

Hvis du ikke vil gjøre beregninger selv, ta kontakt med bankansatte. Før de foretar valutaveksling for deg, er de forpliktet til å fortelle deg hvilket beløp du vil oppnå til slutt. Hvis dagens dollarkurs ikke passer deg, har du rett til å nekte operasjonen. Mange moderne mobiltelefoner har innebygde valutakonverterere. Det er like enkelt å bruke dem som online-omformere på Internett, men det er en advarsel - programmet må oppdateres, hvis telefonen ikke har internettilgang, vil dataene i den være utdaterte og dollarkursen er veldig flyktig og kan forandre seg hver dag, ellers og oftere.

Trinn 3

Du kan bruke en til, kanskje den mest praktiske måten: et omformerprogram. Et lignende program kan lett bli funnet på Internett på forespørsel fra "valutaomregner". Bare velg valutaen du trenger, for eksempel fra rubler til dollar, skriv inn beløpet i et spesielt vindu, trykk på "Overfør" -knappen og få resultatet.

Anbefalt: