Hvordan Finne Ut Dollarkursen I Dag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Dollarkursen I Dag
Hvordan Finne Ut Dollarkursen I Dag

Video: Hvordan Finne Ut Dollarkursen I Dag

Video: Hvordan Finne Ut Dollarkursen I Dag
Video: Lær kart og kompass: leksjon 04 - finn ut eksakt hvor du befinner deg ved hjelp av stiskilt 2024, April
Anonim

Å kjenne dollarkursen er nødvendig ikke bare for å bytte valuta. Svingningen i valutakursen påvirker tilstanden til det internasjonale markedet som helhet. Du kan bruke denne informasjonen til å investere.

Hvordan finne ut dollarkursen i dag
Hvordan finne ut dollarkursen i dag

Bruksanvisning

Trinn 1

Den offisielle dollarkursen er satt av Sentralbanken i Russland. Informasjon om ham oppdateres hver dag, og som regel kunngjør all informasjonsradiostasjoner og TV-kanaler den. Men den enkleste måten er å finne ut de mest oppdaterte dataene om dollarkursen, selvfølgelig, på den offisielle nettsiden til Sentralbanken. Der kan du umiddelbart se prisene på andre valutaer, samt vekstdynamikken. I tillegg oppdateres nettstedet kontinuerlig med oppdatert informasjon om priser på edle metaller og kredittmarkedspriser.

Steg 2

Men hvis du vil kjøpe eller selge valuta i banker, er ikke denne informasjonen nok for deg. Til tross for den eneste offisielle dollarkursen har hver av valutaorganisasjonene sine egne kjøps- og salgskurser. I hver av bankene kan verdien av dollar være litt, men forskjellig. Samtidig vil valutaen du selger alltid være billigere i banken enn sin egen. Du må finne ut informasjon om prisene i bankene selv, på deres nettsider eller i filialer.

Trinn 3

Noen virksomheter har sin egen "interne" valutakurs. Dette annonseringsflyttet brukes av organisasjoner som selger eiendom, biler eller andre store varer. Det ser slik ut: Organisasjonen setter den "interne" dollarkursen for en viss periode der kjøperen kan kjøpe varene. Det vil si at hvis en offisiell produsent selger en vare for $ 10, vil du fra en forhandler kjøpe den ikke for 10 * offisiell rubelpris, men for 10 * "intern rate", som alltid vil være litt lavere enn til prisene av sentralbanken. Men selvfølgelig gjelder ikke disse dataene for den offisielle satsen.

Anbefalt: