Hvordan Beregne Et Tilskudd Til Boliger Og Fellestjenester

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Et Tilskudd Til Boliger Og Fellestjenester
Hvordan Beregne Et Tilskudd Til Boliger Og Fellestjenester

Video: Hvordan Beregne Et Tilskudd Til Boliger Og Fellestjenester

Video: Hvordan Beregne Et Tilskudd Til Boliger Og Fellestjenester
Video: 150 Dunn Ave. modular housing community meeting #2: November 8, 2021 2024, April
Anonim

Mange borgere trenger subsidier for å betale for bolig og fellestjenester, og har juridisk rett til dem. Den omtrentlige metodiske beregningen av tilskudd til betaling av boliger og fellestjenester som er skissert nedenfor, ble utarbeidet av spesialister i sosiale, innenlandske og økonomiske spørsmål i Federation of Trade Unions.

Hvordan beregne et tilskudd til boliger og fellestjenester
Hvordan beregne et tilskudd til boliger og fellestjenester

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn i henhold til standarden betalingsbeløpet for bolig og fellestjenester: Xx Yx Z = Srub X er den etablerte standarden for betalingsprisen for boliger og fellestjenester per kvadratmeter boliglokaler for 2011, Y er den sosiale normen for bolig per registrert i denne leiligheten, Z - antall leietakere. Du vil få beløpet i henhold til standard betaling for bolig og fellestjenester - S rubler

Steg 2

Beregn totalinntekten

Beregningen inkluderer alle inntektene til beboerne, samt fordeler for boliger og fellestjenester. Den totale inntekten til leietakere beregnes i seks måneder. Den totale inntekten er N rubler, fordelene for boliger og fellestjenester er M rubler. N + M = Z Du får total inntekt - Z rubler.

Trinn 3

Bestem de faktiske kostnadene for boliger og fellestjenester. Ta denne informasjonen i kvitteringen for betaling av strømregninger (strøm, kloakk, gass, vann, oppvarming). Den gjennomsnittlige kostnaden i seks måneder er T rubler.

Trinn 4

Beregn prosentandelen av betalinger for bolig og fellestjenester fra fellesinntekten. Multipliser den totale inntekten med standard maksimalt tillatte andel av borgernes personlige utgifter for å betale for leiligheter og verktøy i den totale familieinntekten: Zх K% = C rubler, K er den maksimalt tillatte andelen av innbyggernes personlige utgifter for å betale for leiligheter. og verktøy i den totale familieinntekten. Den maksimalt tillatte andelen av personlige utgifter til strømregninger er C rubler.

Trinn 5

Beregn tilskuddsbeløpet.

Trekk fra beløpet for betalinger for boliger og fellestjenester, beløpet for den maksimalt tillatte utgiften for å betale for en leilighet: S– C = 2615,93 rubler, Så beløpet du har mottatt for å betale for bolig og fellestjenester er H rubler.

Anbefalt: