Hvordan Få Tilskudd Til Bolig Og Fellestjenester

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Tilskudd Til Bolig Og Fellestjenester
Hvordan Få Tilskudd Til Bolig Og Fellestjenester

Video: Hvordan Få Tilskudd Til Bolig Og Fellestjenester

Video: Hvordan Få Tilskudd Til Bolig Og Fellestjenester
Video: Subsidized Senior Housing - Section 202 Low Income Housing for Seniors 2024, April
Anonim

Foreløpig gir staten sosialhjelp til familier med lav inntekt i form av tilskudd til boliger og fellestjenester. For registrering må du oppgi en pakke med dokumenter. Videre bør beløpet som skal betales for boliger og fellestjenester ikke være mindre enn 22% av den totale familieinntekten, og gjeld for tjenester er heller ikke tillatt.

Hvordan få tilskudd til boliger og fellestjenester
Hvordan få tilskudd til boliger og fellestjenester

Det er nødvendig

  • - dokumenter fra alle familiemedlemmer;
  • - sertifikat for familiesammensetning;
  • - kvitteringer for betaling av forsyningstjenester de siste 6 månedene;
  • - inntektsbevis for alle familiemedlemmer;
  • - sosial kontrakt ansettelse, eierskapssertifikat.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å registrere et tilskudd til boliger og fellestjenester, bør du sende inn en avtale om eiendomsretten til boliger, en avtale om sosial utleie, en lov om privatisering. Avhengig av om du er eier eller leietaker av en bolig, må du be om en behørig bekreftet kopi av et slikt dokument fra byrådet ditt hvis du ikke har en tilgjengelig.

Steg 2

Send inn fødselsattester for barn, pass, militærkort, førerkort for hvert medlem av familien din, det vil si identitetsdokumentene. Kopier vil bli laget av dem i sosiale myndigheter, og originalene vil bli returnert.

Trinn 3

Be om et sertifikat for familiesammensetning fra boligavdelingen i byen eller byen der du for tiden bor. Det må bevise at hvert medlem av husstanden din tilhører deg (hvis du er søker).

Trinn 4

Samle kvitteringene du har, andre betalingsdokumenter som bekrefter faktumet for betaling for bolig og fellestjenester de siste seks månedene. Dokumenter for vann (kaldt, varmt), oppvarming, gass, elektrisitet skal sendes inn. Hvis du er leietaker i en bolig, må du sende inn kvitteringer for betaling av sosial ansettelse. Det må tas i betraktning at det ikke skal være gjeld, ellers får du ikke tilskudd.

Trinn 5

Be om lønnsbevis for familiemedlemmene dine de siste seks månedene. Hvis pensjonister bor hos deg, må du gi sertifikater for mottatt pensjon, hvis studenter - om stipendet.

Trinn 6

Hvis du søker de sosiale beskyttelsesmyndighetene i befolkningen om å få tilskudd før den 15. dagen, vil du bli gitt det fra 1. dag i inneværende måned, hvis etter den 16. dagen - fra 1. dag i neste måned.

Trinn 7

Størrelsen på tilskuddet avhenger av boligområdet, den totale familieinntekten og andelen verktøy i inntekten. Hvis du ikke har betalt for bolig og fellestjenester innen to måneder, blir tildelingen av tilskudd suspendert. Hvis du ikke har betalt gjelden etter en måneds utløp, vil de slutte å gi deg den. Derfor er det nødvendig å betale regelmessig for verktøy for ikke å miste tilskuddet.

Anbefalt: