Hvordan Lage Et Barnehageprosjekt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Barnehageprosjekt
Hvordan Lage Et Barnehageprosjekt

Video: Hvordan Lage Et Barnehageprosjekt

Video: Hvordan Lage Et Barnehageprosjekt
Video: Hvordan lager jeg hentediktat. 2024, April
Anonim

På grunn av mangel på offentlige barnehager åpner stadig flere private førskoleutdanningsinstitusjoner. Dette er ikke bare semi-lovlige hager. Dette er profesjonelle utviklingssentre der de beste lærerne jobber med barn.

Hvordan lage et barnehageprosjekt
Hvordan lage et barnehageprosjekt

Bruksanvisning

Trinn 1

For å åpne en barnehage, forbered et prosjekt som må godkjennes av utdanningsavdelingen. Basert på denne planen kan du stole på et visst tilskudd fra staten.

Steg 2

Lag et prosjekt i Power Point. Dette er veldig praktisk, da det vil tillate deg å umiddelbart legge til de nødvendige bilder, bilder, diagrammer.

Trinn 3

På det første arket skriver du inn teksten: "Prosjekt for barnehage (eller utviklingssenter eller tidlig utviklingssenter). Skriv inn navnet på institusjonen. Skriv datoen nederst på arket."

Trinn 4

Neste ark er innholdsfortegnelsen. Liste der alt som vil bli diskutert i prosjektet.

Trinn 5

Legg det tredje arket under beskrivelsen av hva som må gjøres. For eksempel, for å renovere en bygning, kutte gjennom en ekstra brannutgang, forbedre territoriet. Skriv at du kan takle på egen hånd, og hvorfor du trenger hjelp fra offentlige etater.

Trinn 6

På det fjerde arket, gi et detaljert estimat av byggearbeidet. Hvis det er et bilde av den fremtidige barnehagen - legg dem til her.

Trinn 7

På det femte arket plasserer du et prøveprosjekt fra en ferdig institusjon. Det bør være både utsiden av bygningen og territoriet, og interiøret til lokalene. Beskriv i detalj hvor lekerommene vil være, hvor spisestuen og soverommet vil være. Hvor er læremidler og leker osv.

Trinn 8

På det sjette arket skisserer du personalplanene dine. Hvor mange mennesker planlegger du å ansette. Antall lærere, metodologer, barnepasser, medisinsk personale. Vil du invitere veiledere på fremmedspråk, musikk, rytme. Er det en psykolog i staben.

Trinn 9

Det syvende arket er en beskrivelse av metodikken som førskoleutdanningen vil arbeide med. Det er nok av dem nå, du kan velge hvilken som helst. Bare de fleste av dem blir betalt, så finn ut på forhånd kostnadene for læremidler og legg dem til prosjektet.

Trinn 10

På det åttende arket, fortell i detalj om alle problemene og vanskelighetene som forhindrer åpningen av en barnehage. For eksempel nekter brannmenn å gi arbeidstillatelse. Eller du kan bare ikke finne det rette personalet. Dette vil hjelpe tjenestemenn til å forstå nøyaktig hva de kan hjelpe deg med.

Anbefalt: