Hvordan Organisere En Liten Produksjon Av Tørre Bygningsblandinger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere En Liten Produksjon Av Tørre Bygningsblandinger
Hvordan Organisere En Liten Produksjon Av Tørre Bygningsblandinger

Video: Hvordan Organisere En Liten Produksjon Av Tørre Bygningsblandinger

Video: Hvordan Organisere En Liten Produksjon Av Tørre Bygningsblandinger
Video: ACOUSTIC TREATMENT - How to Build a Home Studio (Part 3) 2024, Mars
Anonim

Tørre bygningsblandinger er doserte ingredienser som er nødvendige for forskjellige bygg- og renoveringsarbeider. De vanligste av dem er tørr betong og mørtel. Disse produktene vil alltid være etterspurt, siden ingen konstruksjon er komplett uten bruk.

Hvordan organisere en liten produksjon av tørre bygningsblandinger
Hvordan organisere en liten produksjon av tørre bygningsblandinger

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med å planlegge produksjonsorganisasjonen din. Samle detaljert informasjon om typer tørre bygningsblandinger, teknologier for tilberedning, nødvendig utstyr. Undersøk det eksisterende markedet for disse produktene i regionen og prisene de selges til.

Steg 2

Bestem deg for hva slags bygningsblandinger du skal produsere, og finn ut hvilket utstyr som kreves, ytelse, kostnad, mulighet for leasing. Så for en liten produksjon av tørre bygningsmodifiserte blandinger (gips, flislim, kitt), vil et sett med utstyr være nødvendig, bestående av en lasteenhet, en skruemater, en vibrasjonstørker, en sil, en additivdispenser, mikser, heis og automatiseringssett.

Trinn 3

Beregn nødvendig gulvplass basert på ytelsen og størrelsen på utstyret. Kontroller lagringsforholdene for råvarer og ferdige tørre blandinger. Velg et rom med tanke på disse forholdene, finn ut leiekostnadene.

Trinn 4

Finn ut hvor mye strøm dette utstyret vil forbruke. Beregn energikostnadene. Sjekk prisene på råvarer for produksjon fra forskjellige leverandører i regionen. Målrett fremtidige forbrukere av produktet. Bestem deg for levering av råvarer og ferdige blandinger - med din egen eller innleide transport.

Trinn 5

Beregn hvor mange mennesker og hvilken spesialitet du trenger for å jobbe i en liten produksjon. I det minste trenger du en teknolog som vil lage blandingsformuleringer, en installasjonsoperatør, en laster som vet hvordan man bruker en gaffeltruck. Bestem deg for hvordan du skal føre regnskap - selv eller ansett en regnskapsfører.

Trinn 6

Basert på de innsamlede dataene, lage en forretningsplan med et budsjett for inntekter og utgifter. Beregn de estimerte startkostnadene (startkapital) og kostnadene for hovedproduksjon og salg av produkter. Sørg for å ta hensyn til reklamekostnadene. En forretningsplan kan bestilles fra spesialister, de vil samle all informasjon selv og utføre de nødvendige beregningene.

Trinn 7

Finn ut muligheten for å få et banklån for å starte en virksomhet. Bestem hvilken type virksomhet - LLC eller individuell entreprenør. Forbered de nødvendige dokumentene og registrer selskapet.

Trinn 8

Inngå alle nødvendige kontrakter: for leie av lokaler, for levering av utstyr og råvarer, for transporttjenester, etc. Kjøp det valgte utstyret, sørg for levering, installasjon og konfigurasjon. Kjøp råvarer og forsyninger for produksjon.

Trinn 9

Ansett arbeidstakere - gjennom annonser, gjennom rekrutteringsbyråer eller ved å søke arbeidsformidlingen. Kjøp datamaskin, skriver og faks. Installer en regnskapsprogramvare.

Trinn 10

Sørg for å engasjere deg i reklameprodukter, dette er veldig viktig i begynnelsen av arbeidet til og med en liten bedrift. Kontakt reklamebyråer, bestill reklame på TV og radio. Send inn annonser til aviser, inkludert de som distribueres gratis. Du kan bestille opprettelse og markedsføring av selskapets nettsted på Internett.

Trinn 11

Send kommersielle tilbud, prislister per faks til potensielle kunder, tilby produkter gjennom telefonsamtaler. Så du vil raskt bygge opp en kundebase for tørre bygningsblandinger av produksjonen din. Hvis budsjettet ditt tillater det, ansett en kvalifisert selger.

Trinn 12

Vær oppmerksom på faktiske produksjonskostnader ved å se etter kostnadsbesparelser og effektivitetsgevinster. Dette gjør at du raskt kan hente inn den opprinnelige investeringen og deretter bruke fortjenesten til å utvikle og utvide produksjonen av tørre bygningsmikser.

Anbefalt: