Hvordan Få En Geodetisk Lisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Geodetisk Lisens
Hvordan Få En Geodetisk Lisens

Video: Hvordan Få En Geodetisk Lisens

Video: Hvordan Få En Geodetisk Lisens
Video: What does the Geodetic Engineering do? 2024, April
Anonim

Rosreestr-lisensen kreves for å utføre aktiviteter knyttet til opprettelse, oppdatering av statlige topografiske kart og planer, og publisering av dem. I tillegg gir det rett til å gjennomføre føderale, regionale (territoriale) og avdelings kartografiske og geodetiske sentre og andre typer arbeid som er en del av den lisensierte kartografiske aktiviteten.

Hvordan få en geodetisk lisens
Hvordan få en geodetisk lisens

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at lisensmyndigheten som mottas er den føderale tjenesten for statsregistrering, matrikkel og kartografi (Rosreestr) og dens territoriale avdelinger.

Steg 2

For å få en geodetisk lisens, samle en pakke med dokumenter. Det inkluderer: - sertifikat for tildeling av OGRN, - sertifikat for tildeling av TIN, - statistikkoder, - utdrag fra Unified State Register of Legal Entities eller USRIP, - alle passsider for individuelle gründere, - detaljer om en individuell gründer eller bedrift, - betalingsdokumenter for betaling av statlig avgift, - liste over aktiviteter du trenger for å få lisens for.

Trinn 3

Dokumenter som inkluderer to eller flere ark, syr og forsegler med organisasjonens eller den enkelte entreprenørs forsegling. I tillegg sertifiserer du kopier av disse dokumentene hos en notarius, ellers må du oppgi originalene.

Trinn 4

Send inn pakken med dokumenter for registrering til den territoriale avdelingen i Rosreestr. Innen 45 dager vil registreringsmyndigheten ta en beslutning om å utstede en lisens. I løpet av denne perioden vil Rosreestr sjekke at firmaet ditt oppfyller lisensvilkårene. For å sjekke vilkårene for lisensen er det nødvendig å sende inn: - informasjon om spesialister (vitnemål og arbeidsbøker), - informasjon om geodetiske instrumenter eid av en entreprenør eller et selskap, og deres meteorologiske undersøkelse, - informasjon om arbeidssjefen om geodetiske og kartografiske aktiviteter.

Trinn 5

Etter å ha tatt en beslutning om å utstede en lisens, må du betale en statlig avgift: 2600 rubler. for å gi lisens. Dette dokumentet utstedes for en periode på 5 år og er gyldig i hele Russland. Etter den angitte perioden er det nødvendig å sende inn en ny dokumentpakke til registreringsmyndigheten for å fornye lisensen.

Anbefalt: