Hvordan Få Lisens For Vin Og Vodka-produkter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Lisens For Vin Og Vodka-produkter
Hvordan Få Lisens For Vin Og Vodka-produkter

Video: Hvordan Få Lisens For Vin Og Vodka-produkter

Video: Hvordan Få Lisens For Vin Og Vodka-produkter
Video: Vodka Department at Moscow Store 2024, April
Anonim

Å selge vin og vodka-produkter er en lønnsom investering. Fra alkoholhandelen mottar ofte kafeer og butikkeiere det meste av overskuddet. For salg av alkoholholdige produkter kreves et spesielt tillatelsesdokument - en lisens.

Hvordan få lisens for vin og vodka-produkter
Hvordan få lisens for vin og vodka-produkter

Det er nødvendig

  • - registreringsdokumenter;
  • - tillatelser;
  • - søknad om lisens.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å få lisens for handel med vin og vodka-produkter, er det nødvendig å skrive en søknad om søknaden til lisensmyndigheten, og levere en hel pakke med dokumenter.

Steg 2

Først av alt, klargjøre originaler og kopier av sertifikatet for registrering av en juridisk enhet og registrering hos skatteetaten. Bestemmelsesdokumenter og deres bekreftede kopier vil også være nødvendig når du registrerer en lisens.

Trinn 3

Betal gjeld for alle skatter og avgifter, hvis noen, og få et bevis på fraværet. Ikke glem at alle sertifikater utstedt av offentlige etater har en begrenset gyldighetsperiode. Hvis resten av dokumentene ennå ikke er klare, bør du utsette sertifikatet.

Trinn 4

Forbered originaler og kopier av tillatelser fra sanitær- og epidemiologisk tjeneste og branninspeksjonen. Hvis du ikke har disse dokumentene, eller hvis gyldighetsperioden slutter, bør du kontakte de relevante myndighetene for å få tak i dem. De ansvarlige personene til disse tjenestene vil definitivt besøke det lisensierte objektet for å kontrollere samsvar med standardene, så forbered deg nøye, sett alt i orden i samsvar med lovens krav.

Trinn 5

Forbered originalen og en kopi av avtalen om å ta objektet, lisensier for beskyttelse.

Trinn 6

Lag en kopi av registreringskortet til kassen og kontrakten for tjenesten.

Trinn 7

Utarbeide et sertifikat for eierskap av lokalene der du opererer. Hvis du ikke er eier, trenger du en leieavtale eller et annet dokument som bekrefter retten til å bruke lokalene.

Anbefalt: