Hvordan Utstede Et Hovedkort

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede Et Hovedkort
Hvordan Utstede Et Hovedkort

Video: Hvordan Utstede Et Hovedkort

Video: Hvordan Utstede Et Hovedkort
Video: How To Fix Grounded Motherboard 2024, Kan
Anonim

Nå søker flere og flere bankkort. De er praktiske for betaling i butikker og restauranter, samt for kjøp på Internett. Og en av de mest populære korttypene som godtas av mange handels- og servicevirksomheter i Russland er MasterCard. Hvordan blir du eier av et slikt kort?

Hvordan utstede et hovedkort
Hvordan utstede et hovedkort

Det er nødvendig

  • - pass
  • - penger å betale for kostnadene ved å betjene kortet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg banken der du vil søke om kortet. De fleste banker jobber med MasterCard-betalingssystemet og utsteder disse kortene til kontoene sine. Men bankene har forskjellige servicevilkår for dette kortet. Besøk nettstedene til forskjellige banker eller besøk deres filialer personlig. Finn ut hvor mye det årlige kortvedlikeholdet vil koste, hvilke tjenester det inkluderer - Internett-bank, SMS-informasjon om tilstanden til kontoen og så videre. Hvis du ofte vil ta ut penger fra kortet, sjekk også om det er minibanker til banken du velger i nærheten av der du bor. Når alt kommer til alt, når du tar ut penger fra tredjeparts minibanker, må du betale en provisjon.

Steg 2

Når du har valgt en bank, bestemmer du hvilken type MasterCard du vil skaffe deg selv. Vanligvis leveres den rimeligste tjenesten fra Maestro-kortet til MasterCard-betalingssystemet, men dette kortet har begrenset funksjonalitet - det godtas ikke alltid for betaling. Det er også MasterCard Gold, det er et ekstra gebyr for det, men det tilbyr også tilleggstjenester for innehaveren - en økt grense for kontantuttak og så videre. Det klassiske MasterCard kan kalles et kompromissalternativ.

Trinn 3

Etter å ha bestemt deg for alle spørsmålene, kom til den valgte banken med pass. Åpne en konto i en bank og bestill et kort til den. For å gjøre dette, fyll ut en spesiell applikasjon som den ansatte vil gi deg. I tillegg, hvis banken tilbyr dette, kan du søke om et kort med et ekstra bonusprogram. Mange flyselskaper samarbeider med banker, og ved å godta å utstede et kort med et spesialtilbud, kan du for eksempel motta bonusmiljøer fra et bestemt flyselskap for kjøp gjort med kortet. Du kan kjøpe billetter for disse "milene" senere.

Trinn 4

Vent til kortet ditt blir utstedt. Dette kan ta en uke eller mer. Etter at hun kommer til bankkontoret, henter du henne.

Anbefalt: