Hvilke Lønnsomme Innskudd Er Det I VTB 24

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Lønnsomme Innskudd Er Det I VTB 24
Hvilke Lønnsomme Innskudd Er Det I VTB 24

Video: Hvilke Lønnsomme Innskudd Er Det I VTB 24

Video: Hvilke Lønnsomme Innskudd Er Det I VTB 24
Video: Новости WebMoney: Пополнение через банкоматы ВТБ24 2024, April
Anonim

VTB 24 er en bank som lar folk ikke bare bevare sparepengene sine, men også øke dem. Det er flere bidrag for dette. La oss dvele nærmere ved dem.

Hvilke lønnsomme innskudd er det i VTB 24
Hvilke lønnsomme innskudd er det i VTB 24

Bruksanvisning

Trinn 1

"Optimal valg". Dette er et innskudd, der den største fordelen er den økte renten og muligheten for påfyll i kontanter eller ved ikke-kontant metode. Varigheten av innskuddet er 18 måneder, de første tre månedene er renten 10%, den neste - 5%. Minimum innskuddsbeløp er 100 tusen rubler.

Steg 2

"Maksimum". Depositumet er på 8% per år, satsen endres ikke gjennom hele perioden, som varierer fra 3 måneder til 3 år. Minimumsbeløpet er 250 tusen rubler. Ekstra innskudd av midler er ikke gitt.

Trinn 3

"Frihet til å velge". Dette er et innskudd som kan utstedes i en av tre valutaer: rubler eller amerikanske dollar, samt euro, vil renten være henholdsvis 7%, 1, 85%, 1, 25%. Minimumsbeløpet er direkte avhengig av valutaen: 100 tusen rubler eller 3 tusen dollar eller euro. Mulig vekst i renter betalt med en årlig rente ved påfylling. Det er mulig å velge innskuddsperiode med en nøyaktighet på en dag fra 31 til 1830 dager.

Trinn 4

"Aktiv". Minimum innskuddsbeløp er 100 tusen rubler eller 3 tusen dollar eller euro. Renter påløpt på innskuddet, hvor det maksimale beløpet er 6,5% i rubler, 1, 7 i dollar og 1,05 i euro, det er mulighet for påfylling gjennom hele innskuddsperioden. En spesiell tilstand er evnen til å redusere den irredusible terskelen.

Trinn 5

De fire første alternativene er innskudd, hvis registrering bare er tilgjengelig på bankens kontor. La oss deretter dvele ved de som ikke krever et kontorbesøk.

Trinn 6

"Lønnsom - minibank". Dette innskuddet behandles via VTB-minibanker. Maksimumsbeløpet er 5 tusen rubler eller 200 dollar eller euro. Renten til en årlig rente er: opptil 8, 6% i rubler og 1, 1 i dollar eller euro. Begrepet er fra 3-13 måneder. Kontopåfylling og belastningstransaksjoner er ikke tillatt. Renter betales ved innskuddets løpetid og overføres til hans konto.

Trinn 7

"Mål - Telebank". Registrering utføres gjennom Telebank-systemet. Det er mulig å bruke renter og fylle på innskuddet for hele perioden, som kan være fra 6 måneder til 3 år. Telebank-systemet opererer etter en 24/7-tidsplan. Renten i prosent er 6, 75%, 1, 8% - i dollar og 1,2% i euro. Minimumsbeløpet er 10 tusen rubler eller $ 500. Metoden og hyppigheten av betaling av renter på innskuddet bestemmes ved registrering.

Trinn 8

"Komfortabel - Telebank". Registrering gjennom Telebank-systemet, hvor tilgang er mulig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Minimumsbeløpet for innskudd er 50 tusen rubler, 3 tusen dollar eller euro. Renten er 7% i rubler, 1,8% i dollar og 1,2% i euro. Varigheten av innskuddet er fra 6 måneder til 3 år. Ytterligere betalinger er gitt, muligheten til å velge en metode, samt hyppigheten av rentebetalinger.

Trinn 9

Artikkelen gjenspeiler alle de lønnsomme innskuddene til VTB 24. Valget forblir bare hos innskyteren, avhengig av løpetiden og beløpet han har. Den største fordelen med banken er at alle innskudd er forsikret.

Anbefalt: