Hvordan Komme Seg Ut Av Finanskrisen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Ut Av Finanskrisen
Hvordan Komme Seg Ut Av Finanskrisen

Video: Hvordan Komme Seg Ut Av Finanskrisen

Video: Hvordan Komme Seg Ut Av Finanskrisen
Video: Хитрости МАСТЕРОВ и секретные приспособления!!! А ты и не знаешь!!! 2024, April
Anonim

Hvis folk fortsetter å leve sine gamle økonomiske vaner i vanskelige tider, vil krisen trekke videre. For å overvinne vanskeligheter er det behov for et program der nye spilleregler er stavet. For å utvikle et godt program er det ønskelig å dekke fire områder: gjeld, utgifter, sparing, fotfeste for fremtiden.

Hvordan komme seg ut av finanskrisen
Hvordan komme seg ut av finanskrisen

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem reglene for nedbetaling av gjeld. Gjeld er et følelsesmessig ubehagelig tema, og det er derfor noen mennesker oppfører seg som strutser: de skjuler hodet for anspente tanker. En voksen må bli som en løve med et uredd hjerte. Liste over gjeld. Når tallene overføres til papir, frigjøres tankene og spenningen avtar. Husk ingenting, stol på alt på papiret for å fokusere på de positive sidene ved livet. Gjeldsbeløpet kan undertrykke testamentet hvis du sammenligner mottatt beløp med nåværende inntekt. Ikke tenk på hvor mange måneder du må være i økonomisk slaveri. Bestem prosentandelen av månedlig inntekt som du vil bruke til å betale ned gjeld. Byrden vil bli lettere for hver måned som går.

Steg 2

Endre holdningen din til å bruke penger. Det vil ta mye disiplin, så skriv en plan for løpende utgifter. Gi deg ordet ditt om ikke å avvike fra de etablerte reglene. Det blir ikke lett fordi andre har råd til mer. Ikke følg ledelsen. Bestem hvilke økonomiske vaner du trenger å endre for å holde utgiftene under kontroll. Hvis du pleide å kjøpe ferdigmat, kjøp nå frokostblandinger, billige grønnsaker å lage på egen hånd. Unngå dyrt kjøtt, pølser, og kjøp heller billig kyllingstuingsett. Ikke kjøp søtsaker som koster mye penger. Beløn deg selv med noe deilig bare en gang i uken hvis du har fulgt alle reglene i ditt nye liv. Den første måneden kan gå i kampen med gamle vaner, så blir det lettere.

Trinn 3

Begynn å spare. Under en krise er vanskene ikke knyttet til den totale gjeldsmengden, men til mangelen på en liten sum penger som plutselig var nødvendig. Du må alltid plugge noen hull, så du må ha besparelser i tilfelle force majeure. Bestem prosentandelen av inntekten du vil spare fra hver kvittering for penger. Selv om det er en liten mengde, vil det en dag spare deg for mye trøbbel. Ikke bruk i noe tilfelle de akkumulerte midlene før omstendighetene skyver deg mot veggen. Besparelser skal gjøres parallelt med gjeldsretur, og ikke etter at gjelden tar slutt.

Trinn 4

Bygg fotfeste for fremtidige prestasjoner. Så at motivasjonen ikke forsvinner og ikke fortvilelse fanger sjelen, må vi se fremover. Tenk deg at inntektene er høye, det er ingen gjeld, alt i livet er bra. Dette er det du tilstreber. Det er nødvendig å bygge ikke bare et psykologisk brohode, men også å endre dagens situasjon. Start en skuff eller et skap med 12 rom, i henhold til antall måneder i året. Kjøp billige varer på salg som du bruker hver måned: tannkrem, såpe osv. Plasser forsyninger i hver del av skapet. Gradvis vil du nå en situasjon der du har alt du trenger for livet for det kommende året. Dette vil være lanseringsplaten for din livsspurt. Du kan starte en bedrift, ta risikoen for å gjøre noe nytt, fordi du har bygget fundamentet og ikke er redd for at i morgen ikke blir huset nødvendig. Noen mennesker har ikke råd til noen risiko fordi de ikke er klare til å leve uten penger en stund. Det er vanskeligere for dem å endre livene sine.

Anbefalt: