Hvordan Ikke Kjøpe For Mye I Supermarkedet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ikke Kjøpe For Mye I Supermarkedet
Hvordan Ikke Kjøpe For Mye I Supermarkedet

Video: Hvordan Ikke Kjøpe For Mye I Supermarkedet

Video: Hvordan Ikke Kjøpe For Mye I Supermarkedet
Video: Den deiligste Saltison i verden Original! Velger Tlachenka 2024, Kan
Anonim

For noen tiår siden var det mangel på varer, og folk var glade hvis de i det minste fikk noe de trengte. Nå har situasjonen endret seg. Butikkhyllene er overfylte av varer, så folk tenker nå på hvordan de ikke skal kjøpe for mye.

Hvordan ikke kjøpe for mye i supermarkedet
Hvordan ikke kjøpe for mye i supermarkedet

Bruksanvisning

Trinn 1

Aldri gå til butikken med tom mage, ellers må du kjøpe mye unødvendig gods. Ifølge statistikk bruker en velmatt person 30% mindre på mat enn en sulten person.

Steg 2

Hvis du ikke har tenkt å samle mange produkter, så bruk en kurv i stedet for en vogn. En stor container vil fortelle deg at du har tatt for lite og at du vil fylle den. Hvis du tar en kurv, kan du avslutte handleturen raskere. For det første er kurven upraktisk, og for det andre kan ikke for mange produkter passe inn i den.

Trinn 3

Butikker bruker et triks - de bærer de mest populære varene til fjerne tellere. Som et resultat må du gå gjennom rader med attraktive rabatterte varer og fargerike emballasjer. Ta det som regel - hvis du kommer etter melk, gå til avdelingen hans og ikke fall for butikken.

Trinn 4

Også selgere omorganiserer ofte avdelinger. Derfor, hvis du i dag raskt nådde avdelingen med meieriprodukter, vil du kanskje i morgen se hermetisk fisk der, og du må igjen se etter melk, og passere gjennom flere avdelinger med et attraktivt produkt.

Trinn 5

De dyreste produktene ligger alltid i øyehøyde. Vær derfor oppmerksom på de nedre og øvre hyllene. I tillegg fremhever selgere utløpende produkter. Ta deg tid til å se på de neste radene, kanskje det er nyere produkter.

Trinn 6

Planlegg alltid kjøpene dine og ta bare beløpet du trenger. Selvfølgelig vil du bli lei deg over at du ikke kjøpte noe for en lønnsom kampanje, men det vil ikke være noe overflødig i vesker.

Trinn 7

Besøk hypermarkeder en gang i uken eller til og med 10 dager. La deg haste med et unødvendig kjøp, men i det minste vil det ikke være hver dag.

Anbefalt: