Hvordan Begynne å Handle Aksjer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Handle Aksjer
Hvordan Begynne å Handle Aksjer

Video: Hvordan Begynne å Handle Aksjer

Video: Hvordan Begynne å Handle Aksjer
Video: Aksjer og fond for nybegynnere - 10 ting du må vite 2024, Kan
Anonim

Handel med aksjer er en ganske populær måte å investere penger i verdipapirer. I dette tilfellet kan overskudd oppnås ikke bare i form av utbytte, men også ved kjøp og salg på børsen. For å begynne å handle aksjer, må du først studere informasjonen om handels- og handelsstrategier.

Hvordan begynne å handle aksjer
Hvordan begynne å handle aksjer

Bruksanvisning

Trinn 1

Utforsk tilgjengelig lagerlitteratur. Foreløpig er det ikke nødvendig å bruke penger på bøker, all nyttig informasjon kan lastes ned på Internett eller leses online. Det anbefales også å besøke fora dedikert til børshandel. Bli kjent med de grunnleggende prinsippene for handel, teknisk og grunnleggende analyse, handelsstrategier, og les også nyttige tips fra erfarne handelsmenn.

Steg 2

Velg meglerkontoret der du vil utføre transaksjoner med aksjer. Du kan kjøpe verdipapirer alene, men dette er forbundet med høy risiko og økonomiske kostnader. Når det gjelder en megler, vil du få giringen som lar deg foreta transaksjoner for beløp som langt overstiger innskuddet ditt, og tjene penger på prisforskjellen.

Trinn 3

Sjekk tilbudene fra forskjellige meglerfirmaer. Velg en som har en filial i byen din eller en nærliggende by, som lar deg jobbe med spesielle handelsplattformer og gir analytisk informasjon. Vær også oppmerksom på provisjonsgebyrer og vilkår for å sette inn og ta ut midler fra en meglerkonto.

Trinn 4

Undertegn megleravtalen. Gjør et minimum innskudd og begynn å handle aksjer. For å gjøre dette må du skaffe deg eller laste ned programvare på meglerens nettsted som lar deg komme inn på aksjemarkedet.

Trinn 5

Utforsk funksjonene på handelsplattformen. Hvis du kommer over denne applikasjonen for første gang, anbefales det å prøve å handle på en demo-konto. Med det kan du ikke bare bli vant til programmet, men også teste din kunnskap om børsen. Når du er trygg på å kjøpe og selge aksjer, kan du bytte til en live-konto.

Anbefalt: