Hvordan åpne En Bedrift "Ektemann I En Time"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Bedrift "Ektemann I En Time"
Hvordan åpne En Bedrift "Ektemann I En Time"

Video: Hvordan åpne En Bedrift "Ektemann I En Time"

Video: Hvordan åpne En Bedrift
Video: Шок!!! ДУШИ МЕРТВЕЦОВ В ЗАТОЧЕНИИ У ДЕМОНА В ЭТОМ СТРАШНОМ ДОМЕ / HERE ARE THE SOULS OF THE DEAD 2024, April
Anonim

Virksomheter som "Husband for a hour" viser seg alltid å være lønnsomme, fordi det krever minimale kostnader, og etterspørselen etter små engangstjenester øker. Diversifiser listen over tilbudene dine, sett rimelige priser, og du vil raskt skaffe deg en strøm med faste kunder.

Hvordan åpne en bedrift
Hvordan åpne en bedrift

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer virksomheten din med alle relevante offentlige etater. Kontakt registreringsavdelingen i byen din for å registrere virksomheten i et enkelt register, og registrer deg deretter hos skattekontoret og pensjonskassen. For en liten bedrift er en individuell entreprenør egnet for deg, som vil tillate deg å betale skatt under et forenklet system og holde et mindre volum av regnskap.

Steg 2

Kjøp de nødvendige verktøyene for levering av tjenester. Vanligvis er firmaer i denne profilen engasjert i installasjon og tilkobling av husholdningsapparater, mindre reparasjoner, montering av møbler og demontering av kommunikasjonssystemer. Kjøp først det minste settet med verktøy, men foretrekk profesjonelt utstyr, for du må bruke det hele tiden. Det er bedre å leie dyre og sjeldne ting for arbeid, og over tid vil du forstå hva du virkelig trenger.

Trinn 3

Bestem deg for om du vil være selvstendig næringsdrivende eller ansatt. Vanligvis er overskuddet delt mellom arrangøren og utøverne i et forhold på 25 til 75%.

Trinn 4

Angi priser for tjenestene dine. Standard og tidkrevende oppgaver, som å skifte utløp, bør ha en fast kostnad. Det anbefales å ta en timepris for demontering. Det er bedre å ikke be om penger for en samtale.

Trinn 5

Annonser virksomheten din. For en liten bedrift er det passende å annonsere i lokale trykte medier, legge ut brosjyrer og kunngjøringer ved innganger og stopp, samt lage et visittkortnettsted, der kundene kan bli kjent med tjenestelisten, og også legge igjen en forespørsel om arbeid.. Hvis du jobber kollektivt, må du sørge for at du får samme uniform. I tillegg er det nødvendig å skrive ut visittkort og organisere et system med rabatter for vanlige kunder.

Anbefalt: