Hvordan Kjøpe Lisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Lisens
Hvordan Kjøpe Lisens

Video: Hvordan Kjøpe Lisens

Video: Hvordan Kjøpe Lisens
Video: 004 How to buy Microsoft licenses (as an organisation) - Volume License Management Training 2024, April
Anonim

Ifølge loven kan alle som har nådd myndighetsalderen bli eier av et våpen. Du kan utstede en lisens på bostedet i tillatelsesavdelingene. For å få lisens for et våpen, må du oppfylle noen regler, og de er forskjellige i hver region, fordi hver region legger til noe eget til loven "On Weapons".

Hvordan kjøpe lisens
Hvordan kjøpe lisens

Bruksanvisning

Trinn 1

Mange utsteder i dag lisens for gassvåpen. For å få en slik lisens må du være myndig og ha permanent oppholdstillatelse. De som ønsker å få lisens, bør ikke registreres som narkotikabrukere eller i en nevropsykiatrisk dispens, lider av kroniske og langvarige alvorlige psykiske lidelser, har kriminell historie eller har tid for en forsettlig kriminalitet. En administrativ lovbrudd begått gjentatte ganger i løpet av et år, i tillegg til dårlig syn, er også en utfordring.

Steg 2

Du kan kjøpe lisens for våpen uten byråkrati ved å kontakte spesielle klubber som arbeider med dette. For å oppnå dette må du oppgi alle nødvendige dokumenter for dette og betale en viss sum penger. Men ikke alle ønsker å kjøpe lisens, noen foretrekker å lage det selv.

Trinn 3

I prinsippet er det ikke vanskelig å skaffe lisens for et våpen, det viktigste er å samle de nødvendige dokumentene og betale lisensavgiften. Fra psykiatri og narkotikamisbruk, ta et sertifikat om at du ikke er deres klient. Du må betale for sertifikatene. Menn i en nevropsykiatrisk dispensar må fremvise et sertifikat for registrering eller militær ID.

Trinn 4

Ta nå den generelle legeattesten (046), du må også betale for den. Ta tre sertifikater, en kopi av passet ditt og to 3x4-fotografier laget på matt papir og gå til politiavdelingen eller avdelingen der det utstedes våpenlisenser.

Trinn 5

I avdelingen for lisensiering og tillatelse av arbeid (OLRR) på standen, finn ut bankopplysningene for å betale skattegebyr. Betal lisensavgiften gjennom Sberbank og gå tilbake til avdelingen. Fyll ut søknaden og gå hjem. Om en måned er lisensen klar. Etter det, gå til våpenbutikken og kjøp et våpen. Gassvåpenmodell, nummer og serie, samt kaliber er registrert i lisensen. Gå tilbake til avdelingen og registrer våpenet. Dette må gjøres om to uker.

Anbefalt: