Hvordan Få En Lånefrist

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Lånefrist
Hvordan Få En Lånefrist

Video: Hvordan Få En Lånefrist

Video: Hvordan Få En Lånefrist
Video: HÅRTIPS - HVORDAN FÅ LANGT HÅR FORT? (uten beautypiller)💇 2024, Kan
Anonim

I livet oppstår det ofte hendelser som endrer den vanlige livsstilen, og tvinger mange mennesker til å se annerledes på hvordan og hvor mye de bruker penger. Situasjonen forverres hvis det utstedes et lån til en person. Spesielt for en stor mengde. Imidlertid møter bankene sine kunder halvveis, og i vanskelige tider for dem tilbyr de å utsette utsettelser for tilbakebetaling av lån.

Hvordan få en lånefrist
Hvordan få en lånefrist

Det er nødvendig

  • uttalelse;
  • dokumenter som bekrefter dine økonomiske vanskeligheter

Bruksanvisning

Trinn 1

Å motta utsettelse for å betale tilbake gjelden til banken fikk et ganske lyrisk navn - "kredittferie". Før du drar på ferie, må du imidlertid grundig studere spørsmålet: "hvordan kan dette i det hele tatt gjøres." Det er en situasjon: en person hadde en prestisjetung og godt betalt jobb, og i det øyeblikket bestemte han seg for å ta opp et lån for å kjøpe en bil eller eiendom. Utstedes, betales månedlig. Men situasjonen i verden endret seg, og han fikk sparken. Og lånet ble værende. I dette tilfellet kan han prøve å be banken om en forsinkelse i tilbakebetalingen av lånet. Hvis dette selvfølgelig er foreskrevet i finansinstitusjonen der han lånte, eller, enda mer, er det skrevet ut i kontrakten.

Steg 2

For at banken skal møte deg halvveis, må den advares om dine midlertidige økonomiske vanskeligheter. Men du må gjøre dette mens du fremdeles ikke har restanser med å betale gjelden. For å søke om midlertidig fritak fra betaling, må du skrive en passende søknad. Og det er nødvendig å legge ved det dokumenter som bekrefter situasjonen din. Forresten, årsaken til å få en forsinkelse kan ikke bare være tap av inntektskilde. Du kan også kontakte banken hvis du selv eller dine familiemedlemmer er alvorlig syke, og det er behov for penger til behandling, i utgangspunktet. I tillegg vil banken møte deg halvveis hvis du blir ranet eller det har skjedd en naturkatastrofe, som gjorde det umulig for deg å betale gjeldsforpliktelsene dine i tide.

Trinn 3

Perioden du kan få fritak for å oppfylle dine økonomiske forpliktelser for, er individuell i hvert tilfelle. Og det kan være fra 1-2 måneder til et år. Men det kommer an på hvor dårlig virksomheten din er. Banken vil vurdere din økonomiske tilstand og bestemme hvor lenge det kan tillate deg å "ta en pause" fra å betale gjelden din. Det er også nødvendig å ta i betraktning muligheten for at bankene generelt gir deg "kredittferier" bare for å betale av hovedgjelden, og du må fortsatt betale ned mengden av renter som påløper. Hvis lånet var et pantelån eller for kjøp av bil, er det som regel renten som utgjør størstedelen av betalingen. Det er sant at banker i noen tilfeller fortsatt har råd til å fryse alle betalinger helt i en viss periode. Men de møtes halvveis bare til de klientene som har en god kreditthistorie. Det var ingen forsinkelser i betalinger og problemer med gjeldsbetalinger.

Anbefalt: