Hvordan åpne Kabel-TV

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Kabel-TV
Hvordan åpne Kabel-TV

Video: Hvordan åpne Kabel-TV

Video: Hvordan åpne Kabel-TV
Video: Installationsservice Kabel TV 2024, Kan
Anonim

Fjernsyn er et av de mest utbredte mediene tilgjengelig selv i de mest avsidesliggende hjørnene i landet vårt. Imidlertid er TV-kringkastingsaktiviteter lisensiert i samsvar med den føderale loven "On Communications".

Hvordan åpne kabel-TV
Hvordan åpne kabel-TV

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du bestemmer deg for å åpne kabel-TV, må du være forberedt på at det første trinnet er å skaffe lisens. Dette er en obligatorisk prosess for TV-kringkastere. Du kan skaffe lisens for kommunikasjonstjenester for kabelkringkasting både for individuelle bosetninger og for hele den russiske føderasjonen.

Steg 2

For å få lisens, kontakt en underavdeling av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media. Denne kroppen kalles kort sagt Roskomnadzor. De godtar søknader, vurderer dem og utsteder lisenser. Vær oppmerksom på at bare juridiske enheter kan delta i aktiviteter innen TV-kringkasting. Hvis du er registrert som en enkelt entreprenør, må du registrere deg som en juridisk enhet.

Trinn 3

Prosessen med å skaffe lisens for kommunikasjonstjenester for kabel-tv-formål er ikke for komplisert. Du må sende inn følgende dokumenter til Roskomnadzor:

- sertifikat for statsregistrering av en juridisk enhet;

- konstituerende dokumenter;

- et utdrag fra Unified State Register of Legal Entities senest 3 måneder;

- sertifikater for registrering av media for et TV-program eller en avtale med grunnleggeren av media;

- betalingsdokumenter ved betaling av statsavgift;

- et operatørlisens (for kommunikasjonstjenester for kabelsendingformål) eller en avtale med en slik operatør. Kopier av alle oppførte dokumenter må være autorisert.

Trinn 4

For å skaffe en kommunikasjonslisens for kabelsending, må du betale et statlig gebyr på 2600 rubler. Behandlingen av søknaden i Roskomnadozr utføres innen 75 dager. Etter at avgjørelsen er tatt, vil det bli sendt et varsel til deg som vil indikere lisensnummeret. Det er fra dette øyeblikket du kan begynne å jobbe. Direkte produseres lisensskjemaet innen 45 dager etter at avgjørelsen er tatt.

Anbefalt: