Hvordan åpne En Husholdningsvarebutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Husholdningsvarebutikk
Hvordan åpne En Husholdningsvarebutikk

Video: Hvordan åpne En Husholdningsvarebutikk

Video: Hvordan åpne En Husholdningsvarebutikk
Video: 😱НАДО СРОЧНО БРАТЬ!🚦ТОЛЬКО НОВИНКИ и БЮДЖЕТНЫЕ ТОВАРЫ!👍Обзор Абсолют как магазин Светофор🚦 2024, April
Anonim

Å starte din egen jernvarehandel er en av de mest åpenbare måtene å starte din egen virksomhet på. Grunnideen er enkel: du kjøper et produkt til en engrospris og tilbyr å kjøpe det til en høyere pris. I detaljhandel er konkurransen hard, og for å lykkes må du tilby forbrukeren produktet de trenger til en god pris og med god service.

Hvordan åpne en husholdningsvarebutikk
Hvordan åpne en husholdningsvarebutikk

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer deg som eneeier eller LLC. For å begynne å jobbe, må du skaffe tillatelser fra de statlige branntilsynet og Rospotrebnadzor. Ikke glem å registrere deg i skattekassen.

Steg 2

Butikkens beliggenhet er hovedelementet for suksess. Den største utgiften er husleie. Velg derfor rommet med omhu. En butikk kan åpnes ved å leie en plass i en travel gate i et forretnings- eller boligområde eller i et kjøpesenter. Velg lokaler for din fremtidige butikk basert på "prisen" for en kunde.

Trinn 3

Kjøp nødvendig kommersielt utstyr - benkeplater, hyller, utstillingsvinduer, skap. Når du setter opp et salgsområde, må du huske det generelle designinntrykket. Ikke glem at de besøkende må like å være i butikken din. Folk vil ønske å komme tilbake til en vakker og velutstyrt butikk.

Trinn 4

Inngå kontrakter for levering av varer. Når du leter etter leverandører, velg et selskap med et godt omdømme som kan tilby kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Velg partnere for langsiktige handelsforhold, i fremtiden vil dette gi deg gunstigere vilkår for samarbeid.

Trinn 5

Varene må ordnes etter det praktiske prinsippet for den besøkende og samtidig for størst mulig sikkerhet. Lær det grunnleggende om markedsføring når du åpner butikken din. Bruk kunnskap om forbrukerpsykologi for å generere mest inntekt. Vurder hvordan du kan plassere prislapper slik at de fanger oppmerksomhet fra kjøpere. Bruk alle mulige midler for å tiltrekke besøkende. Spill riktig musikk, sett belysningen klokt, selv lukten spiller en rolle.

Trinn 6

Når du åpner en butikk, trenger du dyktige selgere. For første gang overlater du rekrutteringsarbeidet til et rekrutteringsbyrå. Dette vil spare deg for feil og spare tid.

Anbefalt: