Hvordan åpne Et Kyllingbruk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Kyllingbruk
Hvordan åpne Et Kyllingbruk

Video: Hvordan åpne Et Kyllingbruk

Video: Hvordan åpne Et Kyllingbruk
Video: 1000 Broiler chicken farming Cost, Poultry farming business 2024, April
Anonim

I området der du bor, er det sporadisk avbrudd i produksjonen av lokale fjørfefarm. Forretningsintuisjon forteller deg at det ville være hyggelig å begynne å avle kyllinger, ender, gjess eller til og med vaktler. Eller kanskje du bestemte deg for å åpne en gård for avl med strutser? Under alle omstendigheter, registrer bedriften din på samme måte som alle andre selskaper som driver med levering av landbruksprodukter.

Hvordan åpne et kyllingbruk
Hvordan åpne et kyllingbruk

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du skal begynne å oppdra ung fjærfe, velg et sted for bygging og forbedring av gården borte fra store bosetninger og andre gårder. Dårlig økologi, fuglesykdommer er ikke den beste hjelperen i å avle kyllinger (ender, kalkuner etc.)

Steg 2

Hvis planene dine inkluderer å gi byen produktene fra fjørfegården din (kommersiell produksjon), så leie et nettsted nærmere salgsstedene.

Trinn 3

Tomtens størrelse avhenger av om du skal holde, for eksempel, gjess eller til og med struts på beite, eller om du foretrekker å bruke fôrblanding i alle årstider. For eksempel trenger gjess 10 kvm. m tomt for hver enkelt, og det er bedre å beite strutser på en inngjerdet parsell. Hvis fuglen er vannfugl (spesielt for ender), er det behov for et reservoar.

Trinn 4

Få et helsesertifikat fra ditt lokale veterinærkontor.

Trinn 5

Hvis du bestemmer deg for å organisere en kommersiell gård, må du huske at du for å øke lønnsomheten må vokse 500-800 personer samtidig. Umiddelbart, selv før du bygger et fjørfehus, må du inngå en avtale om levering av fjærfe med pålitelige produsenter som holder avlsbruk i ditt område.

Trinn 6

Fugler er vanligvis ganske upretensiøse, men når du bygger et hus eller er i ferd med å konvertere et annet hus til det, må du sørge for at det ikke er utkast. For unge dyr, utstyr et oppvarmet rom, om sommeren kan det være en stor voliere. Beregn arealet til det fremtidige fjærfehuset basert på estimert befolkning. Siden kyllinger og vaktler foretrekker å bo overfylt, vil fjærfehuset for dem være mindre enn for gjess, kalkuner etc. Videre lever vaktler og kyllinger nesten hele året i bur på 3-5 etasjer.

Trinn 7

Kjøp nødvendig utstyr (matere, drikkere, inkubator). Det bør være nok matere for at alle fugler skal ha tilgang til mat. Lageret må ha romslige kjølekamre.

Trinn 8

Gården din kan også ha en relatert produksjon. For å øke lønnsomheten til gården, utstyr et lite verksted for bearbeiding av dun og fjær.

Trinn 9

Ansett ansatte. Ikke vær gjerrig og finn minst en god fjærfeekspert. Ta vare på sikkerheten til din bedrift.

Trinn 10

Når du har sluppet en prøvebunke med varer, kontakter du senter for sertifisering og standardisering og mottar alle nødvendige dokumenter som bekrefter produktets kvalitet ved å sende prøvene til undersøkelse.

Anbefalt: