Hvordan åpne En Tebutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Tebutikk
Hvordan åpne En Tebutikk

Video: Hvordan åpne En Tebutikk

Video: Hvordan åpne En Tebutikk
Video: Butikkmedarbeider, arbeidsoppgaver 2024, Kan
Anonim

Te er ikke bare en sunn og velsmakende drink, men også fasjonabel. Stadig flere vender seg fra kaffe til fordel for oolong, pu-erh te og annen gourmette. De blir gitt til høytiden, hentet fra lange turer. I tillegg er te en god forretningside. Ved å åpne en liten avdeling eller butikk kan du tjene gode penger, og muligens utvikle ditt eget nettverk.

Hvordan åpne en tebutikk
Hvordan åpne en tebutikk

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et premiss for din fremtidige butikk. Du kan åpne en gateformatbutikk eller begrense deg til en avdeling i et kjøpesenter eller supermarked. Det andre alternativet er enklere - du trenger et veldig lite område, foruten, i et godt kjøpesenter er det en stor strøm av potensielle kjøpere. Hvis du bestemmer deg for å åpne en frittstående butikk, velger du riktig sted. Det anbefales at butikken ligger i en travel gågate.

Steg 2

Danne et utvalg. Du kan fokusere på kinesisk te - de har nok kjennere. Imidlertid er det blandede formatet mye mer lønnsomt når både sjeldne pu-erh og europeiske blandinger med naturlige tilsetningsstoffer selges i samme butikk. Hovedprinsippet til en spesialisert tebutikk er et bredt utvalg og varianter som ikke kan kjøpes i vanlige supermarkeder.

Trinn 3

Velg leverandører. Du kan jobbe direkte med produsenter, men det enkleste stedet å starte er med spesialiserte selskaper som fokuserer på butikker som din. De tilbyr et godt utvalg av te, relaterte produkter, og kan om nødvendig gi profesjonell rådgivning og til og med organisere opplæring av personalet.

Trinn 4

For det første kan du begrense deg til 50 varianter av te og teblandinger. Kjøp de mest populære variantene. Målrett mot kunder med ulik inntekt og smak. Ikke gi opp teposer - mange kjøpere foretrekker det. Sørg for å inkludere relaterte produkter i sortimentet: søtsaker, sjokolade, marsipaner, et stort utvalg av sukker. Det er lurt å avtale salg av passende servise. Rimelige gavesett er også etterspurt, spesielt før høytiden. Du kan forme dem selv.

Trinn 5

Tenk over utformingen av butikken din. Prøv å bringe den nærmere formatet til en dagligvarebutikk - ingen plastpaneler og skinnende metall. Vegger kan dekkes med tapet eller dekoreres med dekorativt gips. Kjøp treholdere til te, pynt disken i riktig stil. Ikke glem de fine små tingene. Vakre klokker, antikke plakater, bøker om te, morsomme gjenstander som dekorative tekanner og vintage samovarer - alt dette vil gi butikken din en unik sjarm.

Trinn 6

Tenk på måter å tiltrekke og beholde kunder på. Din oppgave er å samle alle te-kjennere hjemme hos deg. Gi dem noe interessant - ukentlige smaksprøver av nye produkter, lojalitetsbonuser, gave- og rabattkort. Gjør butikken din ikke bare til et detaljhandel, men til en klubb for ekte te-kjennere.

Anbefalt: